Erdoğan'ın Bilinmeyen Yönleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İETT Yıllar

  1. Rizeli Araştırmacı- Yazar Fatih Sultan Kar, 140 ünlü ismin yer aldığı, 'Onların da Yolu İETT’den Geçti' isimli kitabında Recep Tayyip Erdoğan’ın bilinmeyen yönlerine ilişkin belge, bilgi ve fotoğraflara da yer verdi.

    Rizeli Araştırmacı- Yazar Fatih Sultan Kar, 140 ünlü ismin yer aldığı, 'Onların da Yolu İETT’den Geçti' isimli kitabında Recep Tayyip Erdoğan’ın bilinmeyen yönlerine ilişkin belge, bilgi ve fotoğraflara da yer verdi.

  2. Erdoğanın 1974 yılında İETTde 'geçici işçi' statüsünde işe başladığı belirtilen kitapta, futbol oynadığı yıllarda Fenerbahçenin transfer etmek istediği ancak babasının kendisini engellediği belirtildi.

    Erdoğanın 1974 yılında İETTde 'geçici işçi' statüsünde işe başladığı belirtilen kitapta, futbol oynadığı yıllarda Fenerbahçenin transfer etmek istediği ancak babasının kendisini engellediği belirtildi.

  3. Erdoğanın 1973-74 sezonunda İstanbul şampiyonu olan takımı İETT ile Türkiye şampiyonluğu için Eskişehire gittiği belirtilen kitapta şu ifadeler yer aldı

    Erdoğanın 1973-74 sezonunda İstanbul şampiyonu olan takımı İETT ile Türkiye şampiyonluğu için Eskişehire gittiği belirtilen kitapta şu ifadeler yer aldı

  4. İETTnin futbol şube sorumlusu Erman Şarcının girişimleriyle Dereağzında Fenerbahçe ile özel bir maç ayarlandı. Dereağzında oynanan bu maçı, Fuat, Yılmaz, Alparslan gibi yıldız oyuncuların yer aldığı Fenerbahçeyi 2-1 mağlup eden İETT takımı kazandı.

    İETTnin futbol şube sorumlusu Erman Şarcının girişimleriyle Dereağzında Fenerbahçe ile özel bir maç ayarlandı. Dereağzında oynanan bu maçı, Fuat, Yılmaz, Alparslan gibi yıldız oyuncuların yer aldığı Fenerbahçeyi 2-1 mağlup eden İETT takımı kazandı.

  5. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Faruk Ilgaz, ısrarla Tayyipi transfer etmek istedi, ancak baba engeline takılan transfer bir kez daha gerçekleşmedi.

    Fenerbahçe Kulübü Başkanı Faruk Ilgaz, ısrarla Tayyipi transfer etmek istedi, ancak baba engeline takılan transfer bir kez daha gerçekleşmedi.

  6. Kitapta; Recep Tayyip Erdoğanın, 24 Temmuz 1974 tarihinde İETTde geçici olarak işe alınan 16 kişiden biri olduğu, Altıntepe binasının temizlik ve aksayan hizmetlerini yürütmekle görevlendirildiğine ilişkin bilgiler yer aldı

    Kitapta; Recep Tayyip Erdoğanın, 24 Temmuz 1974 tarihinde İETTde geçici olarak işe alınan 16 kişiden biri olduğu, Altıntepe binasının temizlik ve aksayan hizmetlerini yürütmekle görevlendirildiğine ilişkin bilgiler yer aldı

  7. '52007' sicil numarası ile 'Geçici takdirli işçi' kadrosunda Altıntepe Daire Müdürlüğünde işe başlayan Erdoğanın, kısa sürede İETT Spor Kulübünün gözde futbolcusu haline geldiği yer alırken,

    '52007' sicil numarası ile 'Geçici takdirli işçi' kadrosunda Altıntepe Daire Müdürlüğünde işe başlayan Erdoğanın, kısa sürede İETT Spor Kulübünün gözde futbolcusu haline geldiği yer alırken,

  8. 15 Ekim 1975 tarihinde ETTde kadrolu işçi alımı sınavına giren Erdoğanın adına düzenlenen sınava giriş belgesi de kitapta yayınlandı.

    15 Ekim 1975 tarihinde ETTde kadrolu işçi alımı sınavına giren Erdoğanın adına düzenlenen sınava giriş belgesi de kitapta yayınlandı.

  9. Sınavda Erdoğana, "Türkiyenin komşuları hangi ülkelerdir?" ve "Kaç türlü yön vardır?" soruları ile matematik işlemleri soruldu. Erdoğan yazılı ve sözlü iki sınavdan 100er puan alarak kadrolu işçi sınavını kazandı.

    Sınavda Erdoğana, "Türkiyenin komşuları hangi ülkelerdir?" ve "Kaç türlü yön vardır?" soruları ile matematik işlemleri soruldu. Erdoğan yazılı ve sözlü iki sınavdan 100er puan alarak kadrolu işçi sınavını kazandı.

  10. Belgelerde Başbakan Erdoğan&#8217;ın geçici işçi statüsüyle çalıştığı İETT&#8217;ye &#8216;asalet&#8217; almak için girdiği sınav kağıdına da yer verildi.  <br>  Belgeye göre Erdoğan&#8217;a &#8221;5784 +896 = ? 9612/27 = ? ve Türkiye&#8217;nin komşuları kimlerdir? &#8220;soruları yöneltilmiş. Erdoğan 3 soruya da doğru yanıt verip 100 tam puan almış.  <br>  Kitapta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yanı sıra 140 ünlü isim yer aldı. Kitapta, İETT&#8217;de çalışırken İETT Spor Kulübü&#8217;nde &#8217;5&#8242; numaralı formayı giyen Recep Tayyip Erdoğan&#8217;ın topa vuruş tekniği ile Alman eski futbol yıldızı Franz Beckenbauer&#8217;a benzetildiği ve &#8216;Beckenbauer Tayyip&#8217; olarak adlandırıldığına da yer verildi.

    Belgelerde Başbakan Erdoğan’ın geçici işçi statüsüyle çalıştığı İETT’ye ‘asalet’ almak için girdiği sınav kağıdına da yer verildi.
    Belgeye göre Erdoğan’a ”5784 +896 = ? 9612/27 = ? ve Türkiye’nin komşuları kimlerdir? “soruları yöneltilmiş. Erdoğan 3 soruya da doğru yanıt verip 100 tam puan almış.
    Kitapta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yanı sıra 140 ünlü isim yer aldı. Kitapta, İETT’de çalışırken İETT Spor Kulübü’nde ’5′ numaralı formayı giyen Recep Tayyip Erdoğan’ın topa vuruş tekniği ile Alman eski futbol yıldızı Franz Beckenbauer’a benzetildiği ve ‘Beckenbauer Tayyip’ olarak adlandırıldığına da yer verildi.

  11. İETTnin futbol şube sorumlusu Erman Şarcının girişimleriyle Dereağzında Fenerbahçe ile özel bir maç ayarlandı. Dereağzında oynanan bu maçı, Fuat, Yılmaz, Alparslan gibi yıldız oyuncuların yer aldığı Fenerbahçeyi 2-1 mağlup eden İETT takımı kazandı.

    İETTnin futbol şube sorumlusu Erman Şarcının girişimleriyle Dereağzında Fenerbahçe ile özel bir maç ayarlandı. Dereağzında oynanan bu maçı, Fuat, Yılmaz, Alparslan gibi yıldız oyuncuların yer aldığı Fenerbahçeyi 2-1 mağlup eden İETT takımı kazandı.

  12. Rizeli Araştırmacı-Yazar Fatih Sultan Kar, 'Evvel Zaman İçinde Rize-2' adlı yeni kitabında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a özel bir bölüm ayırdı.  <br>  Erdoğan'ın gençlik yılları ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı dönemindeki yol arkadaşlarının konu edildiği bölümde Hakan Şükür, Mehmet Ali Şahin, Metin Külünk, Nusret Bayraktar, Melih Gökçek ve Temel Kotil ile olan fotoğraflarına yer veriliyor.

    Rizeli Araştırmacı-Yazar Fatih Sultan Kar, 'Evvel Zaman İçinde Rize-2' adlı yeni kitabında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a özel bir bölüm ayırdı.
    Erdoğan'ın gençlik yılları ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı dönemindeki yol arkadaşlarının konu edildiği bölümde Hakan Şükür, Mehmet Ali Şahin, Metin Külünk, Nusret Bayraktar, Melih Gökçek ve Temel Kotil ile olan fotoğraflarına yer veriliyor.

  13. Kitapta ayrıca Başbakan Erdoğan'ın yakın arkadaşı olan ve 12 Haziran seçimlerinde İstanbul 1'inci bölge 14'üncü sıradan aday gösterilen Rizeli Metin Külünk ile fotoğrafı da yer buluyor. Karabük 1'inci sıradan aday olan TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, Rize'den 3'üncü sıradan milletvekili adayı gösterilen Nusret Bayraktar ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, THY Genel Müdürü Temel Kotil'in yanısıra, kitapta birçok ünlü isimle Erdoğan'ın gençlik yıllarına ait fotoğraflar da yer alıyor.

    Kitapta ayrıca Başbakan Erdoğan'ın yakın arkadaşı olan ve 12 Haziran seçimlerinde İstanbul 1'inci bölge 14'üncü sıradan aday gösterilen Rizeli Metin Külünk ile fotoğrafı da yer buluyor. Karabük 1'inci sıradan aday olan TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, Rize'den 3'üncü sıradan milletvekili adayı gösterilen Nusret Bayraktar ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, THY Genel Müdürü Temel Kotil'in yanısıra, kitapta birçok ünlü isimle Erdoğan'ın gençlik yıllarına ait fotoğraflar da yer alıyor.