İlk Kez Böyle Göreceksiniz

Obama'yı böyle görmediniz

  1. Obama halası ve kuzenleriyle birlikte...

    Obama halası ve kuzenleriyle birlikte...

  2. Barack Obama, ABD Başkanı sıfatıyla Kenya'ya ilk ziyaretini gerçekleştiriyor. Obama, Kenya'ya en son 2006'da Illonois Senatörü iken gitmişti.

    Barack Obama, ABD Başkanı sıfatıyla Kenya'ya ilk ziyaretini gerçekleştiriyor. Obama, Kenya'ya en son 2006'da Illonois Senatörü iken gitmişti.

  3. Bu fotoğrafta Barack Obama, Kogelo Köyünde ailesinin kulübesinin önünde otururken görülüyor.

    Bu fotoğrafta Barack Obama, Kogelo Köyünde ailesinin kulübesinin önünde otururken görülüyor.

  4. Bu fotoğrafta ise, Obama yanında üvey büyükannesi Sarah, üvey kız kardeşi Auma ve üvey annesi Kezia Obama ile birlikte poz veriyor.

    Bu fotoğrafta ise, Obama yanında üvey büyükannesi Sarah, üvey kız kardeşi Auma ve üvey annesi Kezia Obama ile birlikte poz veriyor.

  5. Barack Obama, Kenya'ya ABD Başkanı olarak ilk kez gitti. Ancak Obama'nın Kenya'ya ilk ziyareti, 1987'de henüz 20'li yaşlarındaykendi. Obama'nın işte o ilk ziyaretine ait daha önce yayınlanmamış fotoğrafları ortaya çıktı. İşte o fotoğraflar...

    Barack Obama, Kenya'ya ABD Başkanı olarak ilk kez gitti. Ancak Obama'nın Kenya'ya ilk ziyareti, 1987'de henüz 20'li yaşlarındaykendi. Obama'nın işte o ilk ziyaretine ait daha önce yayınlanmamış fotoğrafları ortaya çıktı. İşte o fotoğraflar...

  6. Obamanın büyük üvey kardeşi Malik ise, üzerinde tarih olmayan bu fotoğraf gösteriyor. Fotoğrafta Obama üvey abisi ile birlikte yerel kıyafetlerle poz veriyor.

    Obamanın büyük üvey kardeşi Malik ise, üzerinde tarih olmayan bu fotoğraf gösteriyor. Fotoğrafta Obama üvey abisi ile birlikte yerel kıyafetlerle poz veriyor.