Ünlüler Ne Kadar Para Kazanıyor?

İşte ünlülerin kazandıkları ücretler...

  1. Ünlü oyuncu Halit Ergenç, yeni sezonda hafızasını kaybeden ve iki kadın arasında kalan bir adamı canlandıracak.

    Ünlü oyuncu Halit Ergenç, yeni sezonda hafızasını kaybeden ve iki kadın arasında kalan bir adamı canlandıracak.

  2. Senaryonun fikir babası da olan sanatçı, bölüm başı tam 120 bin lira alacak.

    Senaryonun fikir babası da olan sanatçı, bölüm başı tam 120 bin lira alacak.

  3. Adı ve hangi kanalda yayınlanacağı henüz netlik kazanmayan dizide Ergenç’e eşi Bergüzar Korel ile Cansu Dere’nin eşlik edeceği belirtildi. (MİLLET)

    Adı ve hangi kanalda yayınlanacağı henüz netlik kazanmayan dizide Ergenç’e eşi Bergüzar Korel ile Cansu Dere’nin eşlik edeceği belirtildi. (MİLLET)

  4. İŞTE DİĞER ÜNLÜLERİN ALDIKLARI ÜCRETLER<br>  &#8216;Aşk Yeniden&#8217;in dizisinin başrol oyuncusu Özge Özpirinçci geçen sezon haftalık 15 bin, ayda 60 bin TL kazanıyordu.

    İŞTE DİĞER ÜNLÜLERİN ALDIKLARI ÜCRETLER
    ‘Aşk Yeniden’in dizisinin başrol oyuncusu Özge Özpirinçci geçen sezon haftalık 15 bin, ayda 60 bin TL kazanıyordu.

  5. Dizi reytinglerde başarı gösterip ikinci sezon onayı alınca pazarlıklar başladı. Özge Özpirinçici&#8217;nin ücretine 10 bin TL zam yapıldı ve ünlü oyuncu yeni sezon öncesi haftalık 25 bin TL&#8217;ye yapım ekibiyle anlaştı.

    Dizi reytinglerde başarı gösterip ikinci sezon onayı alınca pazarlıklar başladı. Özge Özpirinçici’nin ücretine 10 bin TL zam yapıldı ve ünlü oyuncu yeni sezon öncesi haftalık 25 bin TL’ye yapım ekibiyle anlaştı.

  6. Son günlerde oyunculuğu bırakacağı söylenen Nebahat Çehre yaptığı ilginç açıklamayla duyanları şaşırttı.

    Son günlerde oyunculuğu bırakacağı söylenen Nebahat Çehre yaptığı ilginç açıklamayla duyanları şaşırttı.

  7. Etiler&#8217;de önceki gün bir mekanda yemek yiyen usta oyuncu, emekli maaşının kendisine yetmediğinden dert yanıp, düşük emekli maaşlarına vurgu yaptı.

    Etiler’de önceki gün bir mekanda yemek yiyen usta oyuncu, emekli maaşının kendisine yetmediğinden dert yanıp, düşük emekli maaşlarına vurgu yaptı.

  8. Çehre, konunun emekli maaşına gelmesi üzerine, "Emekli maaşı yeter mi?" şeklindeki bir soru üzerine gazetecilere dönüp &#8221;Sana yeter mi? Bana yetmiyor&#8221; cevabını verdi.

    Çehre, konunun emekli maaşına gelmesi üzerine, "Emekli maaşı yeter mi?" şeklindeki bir soru üzerine gazetecilere dönüp ”Sana yeter mi? Bana yetmiyor” cevabını verdi.

  9. &#8216;Unutamam&#8217; isimli diziyle ekranlara geri dönen şarkıcı Emrah&#8217;ın bölüm başına 120 bin TL alacağı iddia edilmişti.

    ‘Unutamam’ isimli diziyle ekranlara geri dönen şarkıcı Emrah’ın bölüm başına 120 bin TL alacağı iddia edilmişti.

  10. Bu rakamla Halit Ergenç, Kıvanç Tatlıtuğ gibi isimleri solladığı öne sürülen Emrah&#8217;ın gerçek fiyatı ortaya çıktı.

    Bu rakamla Halit Ergenç, Kıvanç Tatlıtuğ gibi isimleri solladığı öne sürülen Emrah’ın gerçek fiyatı ortaya çıktı.

  11. Diziden bölüm başına 40 bin TL kazanacağı öğrenilen Emrah&#8217;ın piyasa fiyatını yüksek tutmak için ses çıkarmadığı öne sürüldü.

    Diziden bölüm başına 40 bin TL kazanacağı öğrenilen Emrah’ın piyasa fiyatını yüksek tutmak için ses çıkarmadığı öne sürüldü.

  12. Oyunculuğa başladığı günden bu yana Türkan Şoray'a benzerliğiyle dikkat çeken Fahriye Evcen, "İdolüm" dediği ünlü sanatçıyla bir araya gelmeyi başardı.

    Oyunculuğa başladığı günden bu yana Türkan Şoray'a benzerliğiyle dikkat çeken Fahriye Evcen, "İdolüm" dediği ünlü sanatçıyla bir araya gelmeyi başardı.

  13. Evcen'in rol aldığı reklam filminin afişinde Türkan Şoray'ın fotoğrafı da yer aldı. Türk Sineması'nın sultanı Türkan Şoray ile son dönemin popüler ismi arasındaki benzerlik dikkat çekti.

    Evcen'in rol aldığı reklam filminin afişinde Türkan Şoray'ın fotoğrafı da yer aldı. Türk Sineması'nın sultanı Türkan Şoray ile son dönemin popüler ismi arasındaki benzerlik dikkat çekti.

  14. Evcen'in 1 yıllık anlaşma karşılığı 500 bin dolar kazandığı firmanın Şoray'a 40 yıllık fotoğraf için 100 bin lira ödediği öğrenildi.

    Evcen'in 1 yıllık anlaşma karşılığı 500 bin dolar kazandığı firmanın Şoray'a 40 yıllık fotoğraf için 100 bin lira ödediği öğrenildi.

  15. PARA BASIYOR<br>    Son oynadığı dizide bölüm başına 96 bin TL alan Özcan Deniz para basıyor.

    PARA BASIYOR
    Son oynadığı dizide bölüm başına 96 bin TL alan Özcan Deniz para basıyor.

  16. Bir içecek firmasının reklam kampanyası için kamera karşısına geçen Deniz'in 1.5 milyon TL aldığı konuşuluyor.

    Bir içecek firmasının reklam kampanyası için kamera karşısına geçen Deniz'in 1.5 milyon TL aldığı konuşuluyor.

  17. Reklamın diğer yüzü Sıla'nın ise 700 bin TL'ye anlaştığı söyleniyor.

    Reklamın diğer yüzü Sıla'nın ise 700 bin TL'ye anlaştığı söyleniyor.

  18. BONKÖR ÇIKTI  <br>  Şarkıcı Emrah, hakkında &#8220;Çok cimridir&#8217; diye dedikodu üretenleri utandırdı. Sanatçı, eşi Sibel Erdoğan&#8217;a 120 bin TL&#8217;ye son model bir otomobil hediye etti

    BONKÖR ÇIKTI
    Şarkıcı Emrah, hakkında “Çok cimridir’ diye dedikodu üretenleri utandırdı. Sanatçı, eşi Sibel Erdoğan’a 120 bin TL’ye son model bir otomobil hediye etti

  19. Gold Film&#8217;in yapımcılığını üstlendiği yeni dizi projesinde bir kaymakamı canlandıracak olan ve bölüm başına 120 bin TL&#8217;ye anlaştığı iddia edilen şarkıcı Emrah, eşi Sibel Erdoğan&#8217;a otomobil jesti yaptı.

    Gold Film’in yapımcılığını üstlendiği yeni dizi projesinde bir kaymakamı canlandıracak olan ve bölüm başına 120 bin TL’ye anlaştığı iddia edilen şarkıcı Emrah, eşi Sibel Erdoğan’a otomobil jesti yaptı.

  20. ARAÇ İÇİN 120 BİN TL ÖDEDİ  <br>  Ünlü şarkıcı, bir yıl önce evlendiği eşine fiyatı yaklaşık 120 bin TL olan BMW 218i marka otomobil hediye etti. Çiftin geçtiğimiz aylarda Elyasaadını verdikleri bir erkek çocukları dünyaya gelmişti.

    ARAÇ İÇİN 120 BİN TL ÖDEDİ
    Ünlü şarkıcı, bir yıl önce evlendiği eşine fiyatı yaklaşık 120 bin TL olan BMW 218i marka otomobil hediye etti. Çiftin geçtiğimiz aylarda Elyasaadını verdikleri bir erkek çocukları dünyaya gelmişti.

  21. KİM NE KADAR KAZANIYOR?<br>    Emrah, iddia edildiği gibi bölüm başına 120 bin TL alırsa kazancıyla birçok yıldız ismi sollayacak. İşte bazı ünlü isimlerin rol aldıkları dizilerde bölüm başına kazandıkları ücretler...

    KİM NE KADAR KAZANIYOR?
    Emrah, iddia edildiği gibi bölüm başına 120 bin TL alırsa kazancıyla birçok yıldız ismi sollayacak. İşte bazı ünlü isimlerin rol aldıkları dizilerde bölüm başına kazandıkları ücretler...

  22. Kıvanç Tatlıtuğ: 80 bin TL

    Kıvanç Tatlıtuğ: 80 bin TL

  23. Kenan İmirzalıoğlu: 80 bin TL

    Kenan İmirzalıoğlu: 80 bin TL

  24. Murat Yıldırım: 70 bin TL

    Murat Yıldırım: 70 bin TL

  25. Erkan Petekkaya: 70 bin TL

    Erkan Petekkaya: 70 bin TL

  26. Engin Altan Düzyatan: 60 bin TL

    Engin Altan Düzyatan: 60 bin TL

  27. Nurgül Yeşilçay başrolünü Erkan Petekkaya ile paylaştığı Paramparça'nın yapım şirketiyle masaya oturdu. Güzel oyuncu sözleşmesinde yurtdışı satışlarından pay istedi.

    Nurgül Yeşilçay başrolünü Erkan Petekkaya ile paylaştığı Paramparça'nın yapım şirketiyle masaya oturdu. Güzel oyuncu sözleşmesinde yurtdışı satışlarından pay istedi.

  28. İsteği kabul edilen oyuncunun böylece dizisinin Cannes'daki TV fuarlarında Arap ve Türki Cumhuriyetleri'nin yanı sıra Balkan ülkeleri ve Güney Amerika'daki pek çok ülkeye satılınca kazancı katlanarak arttı.

    İsteği kabul edilen oyuncunun böylece dizisinin Cannes'daki TV fuarlarında Arap ve Türki Cumhuriyetleri'nin yanı sıra Balkan ülkeleri ve Güney Amerika'daki pek çok ülkeye satılınca kazancı katlanarak arttı.

  29. Oyuncunun bölüm başına 140 bin TL aldığı gündeme gelmişti. (Milliyet)

    Oyuncunun bölüm başına 140 bin TL aldığı gündeme gelmişti. (Milliyet)

  30. Engin Öztürk, erkeklere özel ilk diş macunu reklamı için kamera karşısına geçti. Yakışıklı oyuncu reklamdan 200 bin TL kazandı.

    Engin Öztürk, erkeklere özel ilk diş macunu reklamı için kamera karşısına geçti. Yakışıklı oyuncu reklamdan 200 bin TL kazandı.

  31. Megastar Tarkan bir boya firmasının reklam yüzü oldu ve 1 yıllığına 3 milyon TL aldı. Tarkan 1994 'ten bu yana 13 reklam filminde rol aldı ve hep rekor düzeyde ücretlere imza attı.

    Megastar Tarkan bir boya firmasının reklam yüzü oldu ve 1 yıllığına 3 milyon TL aldı. Tarkan 1994 'ten bu yana 13 reklam filminde rol aldı ve hep rekor düzeyde ücretlere imza attı.

  32. Ünlü popçu 2012'de bir içecek firmasının yüzü olmuş ve 4 milyon TL almıştı. (Posta)

    Ünlü popçu 2012'de bir içecek firmasının yüzü olmuş ve 4 milyon TL almıştı. (Posta)

  33. Burcu Esmersoy bir cips reklamından rekor ücret kazandı.

    Burcu Esmersoy bir cips reklamından rekor ücret kazandı.

  34. 400 bin TL karşılığında markanın reklam yüzü olan Esmersoy yaptığı açıklamada, "Eskiden kilo aldırır diye cips yemezdim. Reklamda oynayınca yemeye başladım ve gördüm ki öyle pek fazla kilo aldırmıyormuş" dedi.

    400 bin TL karşılığında markanın reklam yüzü olan Esmersoy yaptığı açıklamada, "Eskiden kilo aldırır diye cips yemezdim. Reklamda oynayınca yemeye başladım ve gördüm ki öyle pek fazla kilo aldırmıyormuş" dedi.

  35. Ezgi Mola, dünyaca ünlü yıldız Shakira'nın küresel reklam yüzü olduğu diş macunu firmasıyla anlaşma imzaladı.

    Ezgi Mola, dünyaca ünlü yıldız Shakira'nın küresel reklam yüzü olduğu diş macunu firmasıyla anlaşma imzaladı.

  36. Ba­şa­rı­lı oyun­cu­nun bu an­laş­ma­dan 500 bin li­ra al­dı­ğı öğ­re­nil­di. Mo­la, kı­sa sü­re ön­ce bir tu­rizm fir­ma­sı­nın rek­lam kam­pan­ya­sı için tek­lif al­mış­tı.

    Ba­şa­rı­lı oyun­cu­nun bu an­laş­ma­dan 500 bin li­ra al­dı­ğı öğ­re­nil­di. Mo­la, kı­sa sü­re ön­ce bir tu­rizm fir­ma­sı­nın rek­lam kam­pan­ya­sı için tek­lif al­mış­tı.

  37. İd­di­aya gö­re firma 500 bin li­ra ta­lep eden Mo­la­'nın ye­ri­ne 300 bin li­ra­ya Bur­cu Es­mer­so­y'­la anlaşmıştı.

    İd­di­aya gö­re firma 500 bin li­ra ta­lep eden Mo­la­'nın ye­ri­ne 300 bin li­ra­ya Bur­cu Es­mer­so­y'­la anlaşmıştı.

  38. Son olarak Arda Turan'la rol aldığı bir reklamda adından söz ettiren Esmersoy, geçen ay da bir turizm şirketinin yüzü olmuştu...

    Son olarak Arda Turan'la rol aldığı bir reklamda adından söz ettiren Esmersoy, geçen ay da bir turizm şirketinin yüzü olmuştu...