Öldüğünde Yas Tutulan Dizi Karakterleri

İşte Ölümüne yas tutulanlar

  1. Muhteşem Yüzyıl Şehzade Mustafa Dizide sağır ve dilsiz cellâtlar tarafından ipek urganla boğularak öldürülen Mehmet Günsur'un canlandırdığı karakter.

    Muhteşem Yüzyıl Şehzade Mustafa Dizide sağır ve dilsiz cellâtlar tarafından ipek urganla boğularak öldürülen Mehmet Günsur'un canlandırdığı karakter.

  2. Ezel Ramiz Dayı Tuncel Kurtiz'in canlandırdığı karakter. Gerçek hayatta da Tuncel Kurtiz 2013 yılında kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti.

    Ezel Ramiz Dayı Tuncel Kurtiz'in canlandırdığı karakter. Gerçek hayatta da Tuncel Kurtiz 2013 yılında kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti.

  3. Kurtlar Vadisi Süleyman Çakır Dizide Cerrahpaşalı Halit tarafından pusuya düşürülerek öldürülen Oktay Kaynarca'nın canlandırdığı karakter.

    Kurtlar Vadisi Süleyman Çakır Dizide Cerrahpaşalı Halit tarafından pusuya düşürülerek öldürülen Oktay Kaynarca'nın canlandırdığı karakter.

  4. Karadayı Küçük Nazif Dizide Mahir karakterlerinin düşmanları tarafından düğüne giderken bomba ile patlatılan arabanın içinde ölen Ataberk Mutlu'nun canlandırdığı karakter.

    Karadayı Küçük Nazif Dizide Mahir karakterlerinin düşmanları tarafından düğüne giderken bomba ile patlatılan arabanın içinde ölen Ataberk Mutlu'nun canlandırdığı karakter.

  5. Kuzey Güney Ali Dizide Ferhat isimli karakterin silahla vurarak öldürdüğü Rıza Kocaoğlu'nun canlandırdığı karakter.

    Kuzey Güney Ali Dizide Ferhat isimli karakterin silahla vurarak öldürdüğü Rıza Kocaoğlu'nun canlandırdığı karakter.

  6. Behzat Ç. Savcı Esra Dizide Behzat ç.'nin sevgilisi olan ve Canan Ergüder'in canlandırdığı karakter vurularak öldürüldü.

    Behzat Ç. Savcı Esra Dizide Behzat ç.'nin sevgilisi olan ve Canan Ergüder'in canlandırdığı karakter vurularak öldürüldü.

  7. Öyle Bir Geçer Zaman Ki Aylin Dizide çok sevdiği aşkı Soner'den olan bebeğini doğururken ölen Aylin karakterini Farah Zeynep Abdullah canlandırdı.

    Öyle Bir Geçer Zaman Ki Aylin Dizide çok sevdiği aşkı Soner'den olan bebeğini doğururken ölen Aylin karakterini Farah Zeynep Abdullah canlandırdı.

  8. Game of Thrones Jon Snow Dizide yeminli kardeşleri tarafından bıçaklanarak öldürülen Kit Harington'ın canlandırdığı karakter.

    Game of Thrones Jon Snow Dizide yeminli kardeşleri tarafından bıçaklanarak öldürülen Kit Harington'ın canlandırdığı karakter.

  9. Muhteşem Yüzyıl Şehzade Beyazıd Dizide kardeşi Sarı Selim tarafından oğullarıyla birlikte boğularak öldürülen karakteri Aras Bulut İğnemli canlandırdı.

    Muhteşem Yüzyıl Şehzade Beyazıd Dizide kardeşi Sarı Selim tarafından oğullarıyla birlikte boğularak öldürülen karakteri Aras Bulut İğnemli canlandırdı.

  10. O Hayat Benim Nuran Dizide Mersin'den İstanbul'a gelirken bir otobüs kazasında ölen karakteri Yeşim Ceren Bozaoğlu canlandırdı.

    O Hayat Benim Nuran Dizide Mersin'den İstanbul'a gelirken bir otobüs kazasında ölen karakteri Yeşim Ceren Bozaoğlu canlandırdı.

  11. Leyla ile Mecnun Leyla Dizide trafik kazası geçirerek ölen Leyla karakterini Ezgi Asaroğlu canlandırdı.

    Leyla ile Mecnun Leyla Dizide trafik kazası geçirerek ölen Leyla karakterini Ezgi Asaroğlu canlandırdı.