Yeşilçam Yıldızı Şimdi Ayakkabı Boyacısı!

İşte ayakkabı boyacısı yeşilçam yıldızı

  1. Kemal Sunal'ın 'Umudumuz Şaban' filminde rol alan 'Artist Ahmet' lakaplı Ahmet Cengiz artık sokaklarda yakkabı boyacılığı yapıyor.

    Kemal Sunal'ın 'Umudumuz Şaban' filminde rol alan 'Artist Ahmet' lakaplı Ahmet Cengiz artık sokaklarda yakkabı boyacılığı yapıyor.

  2. 61 yaşındaki oyuncu, sinema sektöründe geçirdiği 15 yılın ardından yerleştiği Gaziantep'in Nizip ilçesinde hayatta kalma çabası veriyor.

    61 yaşındaki oyuncu, sinema sektöründe geçirdiği 15 yılın ardından yerleştiği Gaziantep'in Nizip ilçesinde hayatta kalma çabası veriyor.

  3. Cengiz, Yeşilçam günlerini anarken ilerleyen yaşı ve soğuk hava nedeniyle artık ayakkabı boyamakta zorlandığını söylüyor.

    Cengiz, Yeşilçam günlerini anarken ilerleyen yaşı ve soğuk hava nedeniyle artık ayakkabı boyamakta zorlandığını söylüyor.

  4. Emektar oyuncu mesleğini sürdürebileceği kapalı bir mekan istiyor. (AA)

    Emektar oyuncu mesleğini sürdürebileceği kapalı bir mekan istiyor. (AA)

  5. Türk sinemasında çocuk tiplemeleriyle tanınan 'Şişko Nuri' lakaplı oyuncu Sıtkı Sezgin'i 30 yıl sonra gelen film teklifi heyecanlandırdı.

    Türk sinemasında çocuk tiplemeleriyle tanınan 'Şişko Nuri' lakaplı oyuncu Sıtkı Sezgin'i 30 yıl sonra gelen film teklifi heyecanlandırdı.

  6. Yaşamını 7 yıldan bu yana Samsun Büyükşehir Belediyesi Huzurevinde sürdüren Sezgin, yaklaşık bir ay önce kendisine gelen film teklifiyle sinemaya dönecek olmanın heyecanını yaşıyor.

    Yaşamını 7 yıldan bu yana Samsun Büyükşehir Belediyesi Huzurevinde sürdüren Sezgin, yaklaşık bir ay önce kendisine gelen film teklifiyle sinemaya dönecek olmanın heyecanını yaşıyor.

  7. Sezgin, 25 gün önce film teklifi aldığını belirterek, şöyle konuştu:

    Sezgin, 25 gün önce film teklifi aldığını belirterek, şöyle konuştu:

  8. 'Huzurevinin telefonuna beni çağırdılar. Bir bayan, 'Nuri amca' diye hitap ederek, bir korku filmi projeleri olduğunu, bu filmde benim için bir rol düşündüklerini söyledi. 'Oynar mısın?' diye sordular.

    'Huzurevinin telefonuna beni çağırdılar. Bir bayan, 'Nuri amca' diye hitap ederek, bir korku filmi projeleri olduğunu, bu filmde benim için bir rol düşündüklerini söyledi. 'Oynar mısın?' diye sordular.

  9. Birdenbire gözlerim çakmak çakmak oldu, heyecanlandım ve kabul ettim çünkü yeniden bir Yeşilçam filmi gibi sinemalarda oynayacağım'Sezgin, 1 Kasım'da İstanbul'a giderek sözleşme imzalayacağını, çekimlerin 15 Kasım'da Kayseri'de başlayacağını sözlerine ekledi. (AA)

    Birdenbire gözlerim çakmak çakmak oldu, heyecanlandım ve kabul ettim çünkü yeniden bir Yeşilçam filmi gibi sinemalarda oynayacağım'Sezgin, 1 Kasım'da İstanbul'a giderek sözleşme imzalayacağını, çekimlerin 15 Kasım'da Kayseri'de başlayacağını sözlerine ekledi. (AA)