9 Adımda KPSS

Korkmayın 9 adımda KPSS yi kazanabilirsiniz.

  1. Ön Araştırma Şart; KPSS'ye çalışmaya başlamadan önce bir önceki yılın çıkmış sorularını alın ve hepsini çözmeyi deneyin. Ayrıca erkene alınan sınav takvimi nedeniyle zamanında ve düzenli bir programla çalışmanın öneminin bir kat daha arttığını unutmayın.

    Ön Araştırma Şart; KPSS'ye çalışmaya başlamadan önce bir önceki yılın çıkmış sorularını alın ve hepsini çözmeyi deneyin. Ayrıca erkene alınan sınav takvimi nedeniyle zamanında ve düzenli bir programla çalışmanın öneminin bir kat daha arttığını unutmayın.

  2. Fazla kaynak göz çıkarmaz demeyin; Kaynak yığınları arasında kaybolup hangisinden başlayacağınızı düşünmek yerine belli kaynaklar hedefleyip bunları bitirmeye çalışmanız kısıtlı sürede size avantaj sağlayacaktır.

    Fazla kaynak göz çıkarmaz demeyin; Kaynak yığınları arasında kaybolup hangisinden başlayacağınızı düşünmek yerine belli kaynaklar hedefleyip bunları bitirmeye çalışmanız kısıtlı sürede size avantaj sağlayacaktır.

  3. En kötü plan bile plansızlıktan iyidir; Mutlaka bir ders çalışma planı çıkartın ve elinizden geldiğince de bu plana uymaya çalışın.

    En kötü plan bile plansızlıktan iyidir; Mutlaka bir ders çalışma planı çıkartın ve elinizden geldiğince de bu plana uymaya çalışın.

  4. Birlikten kuvvet doğar; Bir dersle ilgili sorun yaşadığınızda ya da bir konuyu anlamadığınızda öğretmenlerinizden ve konuyu bilen arkadaşlarından yardım almalısınız.

    Birlikten kuvvet doğar; Bir dersle ilgili sorun yaşadığınızda ya da bir konuyu anlamadığınızda öğretmenlerinizden ve konuyu bilen arkadaşlarından yardım almalısınız.

  5. Rahat Bir Ortam Önemli; Ders çalışmak için rahat bir ortam yaratmak, odaklanmanı kolaylaştırmasının yanı sıra daha verimli çalışmanıza da yardımcı olacaktır.

    Rahat Bir Ortam Önemli; Ders çalışmak için rahat bir ortam yaratmak, odaklanmanı kolaylaştırmasının yanı sıra daha verimli çalışmanıza da yardımcı olacaktır.

  6. Derste uyumak yerine rahat rahat yatağınızda uyuyun; Sınava hazırlanma sürecinde bilgileri uzun süre hafızanızda tutabilmenize yardımcı olacak etkenlerden biri yeterince uyumaktır. Ders çalışmak için uykunuzdan fedakarlık etmemenize gerek yok.

    Derste uyumak yerine rahat rahat yatağınızda uyuyun; Sınava hazırlanma sürecinde bilgileri uzun süre hafızanızda tutabilmenize yardımcı olacak etkenlerden biri yeterince uyumaktır. Ders çalışmak için uykunuzdan fedakarlık etmemenize gerek yok.

  7. 4 yanlış 1 doğruyu götürmesin; KPSS sürecinde ne kadar fazla deneme sınavı çözerseniz o kadar fazla pratik yapmış ve o kadar fazla adayın önüne geçmiş olursunuz.

    4 yanlış 1 doğruyu götürmesin; KPSS sürecinde ne kadar fazla deneme sınavı çözerseniz o kadar fazla pratik yapmış ve o kadar fazla adayın önüne geçmiş olursunuz.

  8. Kulaklıklarınız hazır olsun, başlıyoruz; Sık sık tekrar etmenin önemini ise söylememize gerek yok sanırım...

    Kulaklıklarınız hazır olsun, başlıyoruz; Sık sık tekrar etmenin önemini ise söylememize gerek yok sanırım...

  9. Uzman kadromuzla biz herzaman yanınızdayız; Zorlu KPSS sürecini kolaylaştırmak ve size hedefe ulaştırmak için bi tık yeter; www.ue.com.tr veya 444 3 269

    Uzman kadromuzla biz herzaman yanınızdayız; Zorlu KPSS sürecini kolaylaştırmak ve size hedefe ulaştırmak için bi tık yeter; www.ue.com.tr veya 444 3 269