Sezonun Şıklığı Paltolar

Soğuk havaların vazgeçilmez parçaları paltolardaki son trend ise...

  1. Patchwork<br>  Patchwork yani yamalar, eskiden ufak kumaş parçalarını değerlendirmek  amacıyla ortaya çıkmış bir fikir.

    Patchwork
    Patchwork yani yamalar, eskiden ufak kumaş parçalarını değerlendirmek amacıyla ortaya çıkmış bir fikir.

  2. Kıvırcık yün paltolar  <br>  Son birkaç sezonun en trendi parçalarından biri olan kıvırcık yün paltolar, 2016&#8217;da da çok moda. Bu materyal, yaka, kol ve eteklerde detay olarak da karşımıza çıkıyor.

    Kıvırcık yün paltolar
    Son birkaç sezonun en trendi parçalarından biri olan kıvırcık yün paltolar, 2016’da da çok moda. Bu materyal, yaka, kol ve eteklerde detay olarak da karşımıza çıkıyor.

  3. Hayvan desenleri  <br>  Leopar, zebra gibi hayvan desenleri, bu kış kostümlere frapan ve lüks bir hava katıyor. Hayvan desenli paltolar, tek başına tüm gardırobunuza meydan okumaya yeter. Ancak cesur kadınlara önerimiz, bu modelleri sade ve tek renk klasik kış parçalarının üzerinde tercih etmeleri.

    Hayvan desenleri
    Leopar, zebra gibi hayvan desenleri, bu kış kostümlere frapan ve lüks bir hava katıyor. Hayvan desenli paltolar, tek başına tüm gardırobunuza meydan okumaya yeter. Ancak cesur kadınlara önerimiz, bu modelleri sade ve tek renk klasik kış parçalarının üzerinde tercih etmeleri.

  4. Uzun paltolar  <br>  Pardösü, uzun kaban ya da uzun palto... Adına siz karar verin... Nostaljik ve asil duruşlarıyla sezonun en popüler parçalarından uzun paltolar, soğuk kış günlerinde baştan aşağıya bir şıklık vaat ediyor.

    Uzun paltolar
    Pardösü, uzun kaban ya da uzun palto... Adına siz karar verin... Nostaljik ve asil duruşlarıyla sezonun en popüler parçalarından uzun paltolar, soğuk kış günlerinde baştan aşağıya bir şıklık vaat ediyor.

  5. Pelerin ve panço  <br>  2016 kış trendlerinin en göze çarpanlarından biri de panço ve pelerinler... Kaban ve palto anlayışına farklı bir soluk getiren pelerin ve pançolar, feminen duruşlarıyla da elegan bir hava sergiliyor.

    Pelerin ve panço
    2016 kış trendlerinin en göze çarpanlarından biri de panço ve pelerinler... Kaban ve palto anlayışına farklı bir soluk getiren pelerin ve pançolar, feminen duruşlarıyla da elegan bir hava sergiliyor.

  6. Militer tarzlar  <br>  Kamuflaj desenler, asker yeşiller, apolet detaylar, metal düğmeler, büyük cepli kabanlar ve haki tonları 2015 kış sezonunda soğuklara karşı &#8220;Uygun adım marş&#8221; dedirtiyor

    Militer tarzlar
    Kamuflaj desenler, asker yeşiller, apolet detaylar, metal düğmeler, büyük cepli kabanlar ve haki tonları 2015 kış sezonunda soğuklara karşı “Uygun adım marş” dedirtiyor

  7. Süet  <br>  Kışın en popüler materyali süet, deriden sonra trençkotlara en çok yakışan kumaş oldu. Sonbaharda kısa ceketlerde gördüğümüz süetler, kışın kendini uzun trençkotlara teslim ediyor. Deri ve devetüyü gibi klasiklerden sıkılanlar için süet, şık bir tercih olabilir.

    Süet
    Kışın en popüler materyali süet, deriden sonra trençkotlara en çok yakışan kumaş oldu. Sonbaharda kısa ceketlerde gördüğümüz süetler, kışın kendini uzun trençkotlara teslim ediyor. Deri ve devetüyü gibi klasiklerden sıkılanlar için süet, şık bir tercih olabilir.

  8. Ekose  <br>  Patchwork gibi ekose de, paltolarda renk ve desen sevenler için 2016 kışının kilit parçalarından oldu. Soğuk ve gri kış günlerinde içiniz kışsa dışınıza ekose ile renk kazandırabilirsiniz.

    Ekose
    Patchwork gibi ekose de, paltolarda renk ve desen sevenler için 2016 kışının kilit parçalarından oldu. Soğuk ve gri kış günlerinde içiniz kışsa dışınıza ekose ile renk kazandırabilirsiniz.

  9. Anorak ve puf montlar  <br>  Kışın en çok da sıcak tuttuğu için tercih edilen puf montlar ve anoraklar, kar tatili yapanlar için yine vazgeçilmez olacak.

    Anorak ve puf montlar
    Kışın en çok da sıcak tuttuğu için tercih edilen puf montlar ve anoraklar, kar tatili yapanlar için yine vazgeçilmez olacak.

  10. Kürk  <br>  Herkesi kızdıran kürk mevzuu, moda cephesinde gücüne güç katıyor. &#8220;Kürk paltoları zaten biliyoruz&#8221; diyenler için 2016 kış sezonunda yenilikler var. Blok renkler, göz alıcı tonlar, büyük yakalar, toprak tonları, tribal desenler ve hayvan desenleriyle kürkler, hiç olmadığı kadar şaşaalı formlarıyla gözünüzü, gönlünüzü açacak.

    Kürk
    Herkesi kızdıran kürk mevzuu, moda cephesinde gücüne güç katıyor. “Kürk paltoları zaten biliyoruz” diyenler için 2016 kış sezonunda yenilikler var. Blok renkler, göz alıcı tonlar, büyük yakalar, toprak tonları, tribal desenler ve hayvan desenleriyle kürkler, hiç olmadığı kadar şaşaalı formlarıyla gözünüzü, gönlünüzü açacak.