Burçların Genel Kültür Seviyesi!

Hangi burcun genel kültür seviyesi ne durumda?

  1. Hangi burcun genel kültür seviyesi ne durumda, hangi burç, hangi konuları konuşmaktan hoşlanır, bunu bilmeden aşk yelken açmamakta fayda var.

    Hangi burcun genel kültür seviyesi ne durumda, hangi burç, hangi konuları konuşmaktan hoşlanır, bunu bilmeden aşk yelken açmamakta fayda var.

  2. Hangi burcun genel kültür seviyesi ne durumda, hangi burç hangi konuları konuşmaktan hoşlanır, bunları bilmeden yeni bir aşka yelken açmamakta fayda var...

    Hangi burcun genel kültür seviyesi ne durumda, hangi burç hangi konuları konuşmaktan hoşlanır, bunları bilmeden yeni bir aşka yelken açmamakta fayda var...

  3. Fazla zaman harcamadan, hangi burç, hangi konu hakkında fikirlerinizi dinlemek ister bir göz atın! Bir ilişki ve arkadaşlık platformu sizler için analiz etti.

    Fazla zaman harcamadan, hangi burç, hangi konu hakkında fikirlerinizi dinlemek ister bir göz atın! Bir ilişki ve arkadaşlık platformu sizler için analiz etti.

  4. KOÇ: Ego denizine balıklama atlayışları ile ünlü, kendini mükemmel zanneden Koç burçları karşısında kesinlikle konu bulmak zor değil.

    KOÇ: Ego denizine balıklama atlayışları ile ünlü, kendini mükemmel zanneden Koç burçları karşısında kesinlikle konu bulmak zor değil.

  5. Her konuda fikri olan lider Koç ile siyasiler hakkında konuşup, faturalarınızı analiz edebilirsiniz.

    Her konuda fikri olan lider Koç ile siyasiler hakkında konuşup, faturalarınızı analiz edebilirsiniz.

  6. Uzak durmanız gereken konular ise; hayaller, ütopyalar ve onun çok da anlamadığı duygular.

    Uzak durmanız gereken konular ise; hayaller, ütopyalar ve onun çok da anlamadığı duygular.

  7. Bir gazetenin manşetine şöyle bir göz gezdirmek, Koç ile uzun sohbetlere dalmanıza sebep olabilir.

    Bir gazetenin manşetine şöyle bir göz gezdirmek, Koç ile uzun sohbetlere dalmanıza sebep olabilir.

  8. BOĞA: “Boğa burçları ile konuşmak sandığınızdan daha zordur. Hele siz biraz gündemi takip eden, biraz hayatın akışını izlemeyi seven biri iseniz daha da zor olacaktır.

    BOĞA: “Boğa burçları ile konuşmak sandığınızdan daha zordur. Hele siz biraz gündemi takip eden, biraz hayatın akışını izlemeyi seven biri iseniz daha da zor olacaktır.

  9. Boğa burçları ateşli insanlardır, eğer konuşmak istediğiniz konular tartışmaya açık konularsa bu konuşma hararetli bir tartışmaya dönüşebilir.

    Boğa burçları ateşli insanlardır, eğer konuşmak istediğiniz konular tartışmaya açık konularsa bu konuşma hararetli bir tartışmaya dönüşebilir.

  10. Bunun için seçtiğiniz konular konusunda dikkatli olmanız gerekebilir.” diyen Zodyaklı, analizde Venüs’ün yönettiği, aşkın, eğlencenin, coşkunun burcu Boğa’ların ilgi alanın kesinlikle ciddi konular olmadığının altını çiziyor.

    Bunun için seçtiğiniz konular konusunda dikkatli olmanız gerekebilir.” diyen Zodyaklı, analizde Venüs’ün yönettiği, aşkın, eğlencenin, coşkunun burcu Boğa’ların ilgi alanın kesinlikle ciddi konular olmadığının altını çiziyor.

  11. Magazinsel konulara bayılan Boğalara, kim, kiminle, nerede, ne yapmış bunların hepsini anlatabilirsiniz.

    Magazinsel konulara bayılan Boğalara, kim, kiminle, nerede, ne yapmış bunların hepsini anlatabilirsiniz.

  12. İKİZLER: Karşısındaki kişi neden bahsederse bahsetsin, bir İkizler’in mutlaka konu hakkında bir fikri vardır.

    İKİZLER: Karşısındaki kişi neden bahsederse bahsetsin, bir İkizler’in mutlaka konu hakkında bir fikri vardır.

  13. Bilgisi olmasına bile gerek yok, bilmediği her şeyde de fikri vardır.

    Bilgisi olmasına bile gerek yok, bilmediği her şeyde de fikri vardır.

  14. Karşısındaki kişiyi adeta hipnoz ederek anlattıklarını dinlemesini sağlar ve kesinlikle melankolik konuları konuşmayı sevmez.

    Karşısındaki kişiyi adeta hipnoz ederek anlattıklarını dinlemesini sağlar ve kesinlikle melankolik konuları konuşmayı sevmez.

  15. Eğlence üzerine yapılan her sohbete keyifle katılacaktır.

    Eğlence üzerine yapılan her sohbete keyifle katılacaktır.

  16. Konuşmayı genellikle bir İkizler başlatır ve bir İkizler son verir. Yön vermek ise karşısındaki kişiye kalmıştır. “Teknolojinin yakın gelecekte yaratacağı paranoya.” üzerine söyleyeceği cümleleri ise günlerce bitmeyecektir.

    Konuşmayı genellikle bir İkizler başlatır ve bir İkizler son verir. Yön vermek ise karşısındaki kişiye kalmıştır. “Teknolojinin yakın gelecekte yaratacağı paranoya.” üzerine söyleyeceği cümleleri ise günlerce bitmeyecektir.

  17. YENGEÇ: Yengeç burçları kadar tatlı, naif, sempatik başka bir burç henüz yeryüzünde keşfedilmedi.

    YENGEÇ: Yengeç burçları kadar tatlı, naif, sempatik başka bir burç henüz yeryüzünde keşfedilmedi.

  18. Zodyaklı, bir Yengeç ile konuşurken dikkat edilmesi gereken en temel noktasının ses tonu olduğuna parmak basıyor.

    Zodyaklı, bir Yengeç ile konuşurken dikkat edilmesi gereken en temel noktasının ses tonu olduğuna parmak basıyor.

  19. Oldukça ürkek ve naif olan Yengeç’leri derin konular söz konusu olduğunda endişeye kapılabilirler.

    Oldukça ürkek ve naif olan Yengeç’leri derin konular söz konusu olduğunda endişeye kapılabilirler.

  20. Siyasi gündem ise onlar için oldukça tehlikeli gözükür. Bu burcun konuşmak istediği konular, duygular, yaşanmışlıklar, hatıralardır.

    Siyasi gündem ise onlar için oldukça tehlikeli gözükür. Bu burcun konuşmak istediği konular, duygular, yaşanmışlıklar, hatıralardır.

  21. ASLAN: Normal iki insan, savaş, gündem, bilim, aşk gibi pek çok konu hakkında saatlerce sohbet edebilir ama söz konusu iki insandan biri Aslan ise konuşacak konu tektir;

    ASLAN: Normal iki insan, savaş, gündem, bilim, aşk gibi pek çok konu hakkında saatlerce sohbet edebilir ama söz konusu iki insandan biri Aslan ise konuşacak konu tektir;

  22. Kendisi! Kendisinin ne kadar harika, ne kadar muhteşem, ne kadar eşi benzeri olmayan biri olduğunu günlerce konuşabilirsiniz ama bir yere kadar.

    Kendisi! Kendisinin ne kadar harika, ne kadar muhteşem, ne kadar eşi benzeri olmayan biri olduğunu günlerce konuşabilirsiniz ama bir yere kadar.

  23. Bir diğer ilgisini çeken konu ise var oluşun nedenleri. İşin içine biraz felsefe de girerse, Aslan’ların sohbetine doyum olmaz.

    Bir diğer ilgisini çeken konu ise var oluşun nedenleri. İşin içine biraz felsefe de girerse, Aslan’ların sohbetine doyum olmaz.

  24. BAŞAK: Zodyaklı’ya göre bir Başak burcu ile birlikte olmak için öncelikle sabır taşına dönüşmek şart.

    BAŞAK: Zodyaklı’ya göre bir Başak burcu ile birlikte olmak için öncelikle sabır taşına dönüşmek şart.

  25. Çünkü bir Başak, bardağın dolu tarafını görmemek için müthiş bir direnç gösterir.

    Çünkü bir Başak, bardağın dolu tarafını görmemek için müthiş bir direnç gösterir.

  26. Etrafındaki her şeyi ve herkesi sürekli eleştiren bu burca katlanmak için gerçekten sabır taşına dönüşmek şart olabilir.

    Etrafındaki her şeyi ve herkesi sürekli eleştiren bu burca katlanmak için gerçekten sabır taşına dönüşmek şart olabilir.

  27. Her şeye ve herkese muhalif olan Başak’lar ile sadece eleştiri yaparak iletişim kurabilirsiniz. Bir film, kitap, yönetim şekli, mimari yapı, aklınıza ne gelirse durmayın, eleştirin, vakit kaybetmeden size katılacaktır.

    Her şeye ve herkese muhalif olan Başak’lar ile sadece eleştiri yaparak iletişim kurabilirsiniz. Bir film, kitap, yönetim şekli, mimari yapı, aklınıza ne gelirse durmayın, eleştirin, vakit kaybetmeden size katılacaktır.

  28. TERAZİ: Adaletin simgesi haline gelen Terazi’ler için önemli olan kesinlikle toplumdur.

    TERAZİ: Adaletin simgesi haline gelen Terazi’ler için önemli olan kesinlikle toplumdur.

  29. Bir Terazi ile kitap, film, siyaset konuşmak kesinlikle klişedir ve bundan hiç hoşlanmaz. Giriş seviyesinde bir sosyolojik bilgi ile Terazi’leri can evinden vurabilirsiniz.

    Bir Terazi ile kitap, film, siyaset konuşmak kesinlikle klişedir ve bundan hiç hoşlanmaz. Giriş seviyesinde bir sosyolojik bilgi ile Terazi’leri can evinden vurabilirsiniz.

  30. Farklı kültürlerin sosyolojik yapıları üzerine derin sohbetlere dalabilirsiniz.

    Farklı kültürlerin sosyolojik yapıları üzerine derin sohbetlere dalabilirsiniz.

  31. AKREP: Akrep hakkında “asabiyet” kelimesini oldukça sık kullanılır çünkü Akrep’lerin anahtar kelimesi; asi.

    AKREP: Akrep hakkında “asabiyet” kelimesini oldukça sık kullanılır çünkü Akrep’lerin anahtar kelimesi; asi.

  32. Akrep burçları ateşli, hararetli, coşkulu, tutkulu her şeyi uçlarda yaşamayı ilke edinmiş insanlardır ve entelektüel anlamda oldukça donanımlıdırlar.

    Akrep burçları ateşli, hararetli, coşkulu, tutkulu her şeyi uçlarda yaşamayı ilke edinmiş insanlardır ve entelektüel anlamda oldukça donanımlıdırlar.

  33. Bir Akrep burcu ile konuşan bir insan kendini onunla tartışıyor gibi hissedebilir çünkü Akrep tartışarak iletişim kurar.

    Bir Akrep burcu ile konuşan bir insan kendini onunla tartışıyor gibi hissedebilir çünkü Akrep tartışarak iletişim kurar.

  34. Genellikle siyaset hakkında söyleyecek çok sözü vardır. Gündemle oldukça ilgilidirler. Siyasi bilgileri, özellikle de dünya gündemi ile ilgili bilgileri epeyce vardır ve bu konular hakkında konuşmaktan keyif alırlar.

    Genellikle siyaset hakkında söyleyecek çok sözü vardır. Gündemle oldukça ilgilidirler. Siyasi bilgileri, özellikle de dünya gündemi ile ilgili bilgileri epeyce vardır ve bu konular hakkında konuşmaktan keyif alırlar.

  35. YAY: Yay burçları da Zodyak aleminin en sempatik, en olumlu burçlarıdır.

    YAY: Yay burçları da Zodyak aleminin en sempatik, en olumlu burçlarıdır.

  36. Bu insanlarla aslında hemen hemen her konuda sohbet edebilirsiniz. Egosuzdurlar, egosuz oldukları için sizi dinlemekten keyif alırlar.

    Bu insanlarla aslında hemen hemen her konuda sohbet edebilirsiniz. Egosuzdurlar, egosuz oldukları için sizi dinlemekten keyif alırlar.

  37. Yay burcunun yöneticisi Jüpiter olduğu için, bu burcun zaten varoluşunda felsefe yatar.

    Yay burcunun yöneticisi Jüpiter olduğu için, bu burcun zaten varoluşunda felsefe yatar.

  38. Yay burçları şaşırmayı, yeni şeyler öğrenmeyi ufuklarını genişletmeyi çok severler.

    Yay burçları şaşırmayı, yeni şeyler öğrenmeyi ufuklarını genişletmeyi çok severler.

  39. OĞLAK: Oğlak burçları ile iletişim kurmak biraz zordur. Soğuk görünen burcun yöneticisi Satürn’dür.

    OĞLAK: Oğlak burçları ile iletişim kurmak biraz zordur. Soğuk görünen burcun yöneticisi Satürn’dür.

  40. Satürn çok ağır hareket ettiği için bizlere kalıcı olmayı öğretir. Kısaca Oğlaklar biraz öğretici olmaktan keyif alırlar.

    Satürn çok ağır hareket ettiği için bizlere kalıcı olmayı öğretir. Kısaca Oğlaklar biraz öğretici olmaktan keyif alırlar.

  41. Oğlak burçları ile her sohbet bir anda eğitime dönüşebilir. Oğlak burçları ile birlikte yeni şeyler öğrenmeye çalışın.    Birlikte öğrendiğiniz şeyler üzerine konuşmalar yapabilirsiniz. Yeni filmler, yeni keşifler, yeni dünyalar...

    Oğlak burçları ile her sohbet bir anda eğitime dönüşebilir. Oğlak burçları ile birlikte yeni şeyler öğrenmeye çalışın. Birlikte öğrendiğiniz şeyler üzerine konuşmalar yapabilirsiniz. Yeni filmler, yeni keşifler, yeni dünyalar...

  42. Böylelikle karşınızda size sürekli ahkam kesecek, size dinlenmediğinizi hissettirecek biri olmayacaktır!

    Böylelikle karşınızda size sürekli ahkam kesecek, size dinlenmediğinizi hissettirecek biri olmayacaktır!

  43. KOVA: Kova burçları enteresan burçlardır. Çok mu zekiler, yoksa yanlışlıkla mı zeki olmuşlar pek anlaşılmaz.

    KOVA: Kova burçları enteresan burçlardır. Çok mu zekiler, yoksa yanlışlıkla mı zeki olmuşlar pek anlaşılmaz.

  44. Uzaktan baktığınızda dağ gibi, kendine güveni ile gürül gürül gürleyen bir Kovanın yanına yaklaştığınızda, kendine güvensiz, endişeli bir kişi görebilirsiniz.

    Uzaktan baktığınızda dağ gibi, kendine güveni ile gürül gürül gürleyen bir Kovanın yanına yaklaştığınızda, kendine güvensiz, endişeli bir kişi görebilirsiniz.

  45. Yanlış anlamaya müsait kişiler oldukları için, sizin onları ezmeye çalıştığınız hissine kapılabilirler.

    Yanlış anlamaya müsait kişiler oldukları için, sizin onları ezmeye çalıştığınız hissine kapılabilirler.

  46. Bu yüzden konuşmaktan öte öncelikle onları dinlemelisiniz, pilleri bitip sakinleştiklerinde kendinizi anlatmaya başlayabilirsiniz.

    Bu yüzden konuşmaktan öte öncelikle onları dinlemelisiniz, pilleri bitip sakinleştiklerinde kendinizi anlatmaya başlayabilirsiniz.

  47. Kova burçları genellikle milliyetçi, vatansever burçlardır. Biraz sabit fikirli oldukları için pek yeni fikirlere, yeni görüşlere açık değillerdir.    Tıkandığınız noktada ülke tarihine girip ortamı coşturabilirsiniz. Yine aynı şekilde Türk edebiyatı, Türk tarihi ile ilgili konularda da sizi ilgiyle dinleyeceklerdir.

    Kova burçları genellikle milliyetçi, vatansever burçlardır. Biraz sabit fikirli oldukları için pek yeni fikirlere, yeni görüşlere açık değillerdir. Tıkandığınız noktada ülke tarihine girip ortamı coşturabilirsiniz. Yine aynı şekilde Türk edebiyatı, Türk tarihi ile ilgili konularda da sizi ilgiyle dinleyeceklerdir.

  48. BALIK: Zodyaklı, analiz ettiği burçların arasında en değişik, en tuhaf, en insanlıktan nasibini almamış burcunun Balık olduğunu söylüyor.

    BALIK: Zodyaklı, analiz ettiği burçların arasında en değişik, en tuhaf, en insanlıktan nasibini almamış burcunun Balık olduğunu söylüyor.

  49. Balık burçları enteresan burçlardır ama onlarla sohbet etmek keyifli olabilir. Ya iyi bir dinleyicilerdir ya da sizi hiç dinlemeyeceklerdir.

    Balık burçları enteresan burçlardır ama onlarla sohbet etmek keyifli olabilir. Ya iyi bir dinleyicilerdir ya da sizi hiç dinlemeyeceklerdir.

  50. Balık burçlarını şaşırtmak epeyce zordur. Bilindik dünyadan, tanıdık evrenden uzaklaşmanız ve onun algıladığı şekilde dünyayı algılamanız gerekecektir.    Realizm bir Balık’ın ilgisini zerre çekmez. Onların fantastik dünyasına bir bilet almakta fayda var.

    Balık burçlarını şaşırtmak epeyce zordur. Bilindik dünyadan, tanıdık evrenden uzaklaşmanız ve onun algıladığı şekilde dünyayı algılamanız gerekecektir. Realizm bir Balık’ın ilgisini zerre çekmez. Onların fantastik dünyasına bir bilet almakta fayda var.

  51. Fantastik kitaplar, oyunlar, filmler belki de kendi fantastik dünyanız onunla konuşabileceğiniz temel konular.

    Fantastik kitaplar, oyunlar, filmler belki de kendi fantastik dünyanız onunla konuşabileceğiniz temel konular.

  52. Tanrı kavramı, varoluş, evren ve aklınıza gelebilecek her türlü mistik konular da ilgisini bir hayli çekecektir.

    Tanrı kavramı, varoluş, evren ve aklınıza gelebilecek her türlü mistik konular da ilgisini bir hayli çekecektir.