Altın Portakal'da Ödüller Sahiplerini Buldu

Altın Portakal'da ödüller sahiplerini buldu

  1. AKM Aspendos Salonunda düzenlenen ödül törenine Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in Eşi Ebru Türel, AK Parti Antalya Milletvekilleri İbrahim Aydın, Atay Uslu, sanatçılar ve davetliler katıldı. Sanatçılar geleneksel hale gelen kırmızı halından yürüyerek salona geldi.

    AKM Aspendos Salonunda düzenlenen ödül törenine Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in Eşi Ebru Türel, AK Parti Antalya Milletvekilleri İbrahim Aydın, Atay Uslu, sanatçılar ve davetliler katıldı. Sanatçılar geleneksel hale gelen kırmızı halından yürüyerek salona geldi.

  2. Sanatçılar geleneksel hale gelen kırmızı halından yürüyerek salona geldi. Antalya Kültür Merkezi'nde (AKM) düzenlenen ödül töreninde sunuculuğu oyuncu Ebru Cündübeyoğlu yaptı.

    Sanatçılar geleneksel hale gelen kırmızı halından yürüyerek salona geldi. Antalya Kültür Merkezi'nde (AKM) düzenlenen ödül töreninde sunuculuğu oyuncu Ebru Cündübeyoğlu yaptı.

  3. Festivalde En İyi İlk Film Ödülünü Çırak Filmi aldı. Diğer taraftan Gecede En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Çırak Filmiyle Çiğdem Selışık oldu.

    Festivalde En İyi İlk Film Ödülünü Çırak Filmi aldı. Diğer taraftan Gecede En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Çırak Filmiyle Çiğdem Selışık oldu.

  4. En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü'nü ise Muna Filmiyle Kaan Çakır aldı.

    En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü'nü ise Muna Filmiyle Kaan Çakır aldı.

  5. Ödül törenine çok sayıda ünlü isim katıldı

    Ödül törenine çok sayıda ünlü isim katıldı

  6. Törenin açılış konuşmasını yapan Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Menderes Türel, bir haftadır perdede görünen sanatçılarda değil perdenin arkasında olan emekçileri de hep birlikte hissettiklerini belirtti. Türel, 'Büyük Antalya Film Formu'na(AFF) yepyeni bir heyecan sağladık. Bu heyecana henüz içinde olmayanlar sahip değil. Değerli konuklar Türkiye'de festivallerin Türk sinemasına katkısı inkar edilemez. Festivallerin rolü her zaman önemli olmuştur. Felsefeyi, edebiyatı, ışık bilimini görsel mutfağında karşılayan festivalleri önemsiyoruz. Altın Portakal sinema mutfağının perde arkasını perdede görünmeyen genç sanatçıları desteklemek için çıkmış bir projedir''dedi

    Törenin açılış konuşmasını yapan Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Menderes Türel, bir haftadır perdede görünen sanatçılarda değil perdenin arkasında olan emekçileri de hep birlikte hissettiklerini belirtti. Türel, 'Büyük Antalya Film Formu'na(AFF) yepyeni bir heyecan sağladık. Bu heyecana henüz içinde olmayanlar sahip değil. Değerli konuklar Türkiye'de festivallerin Türk sinemasına katkısı inkar edilemez. Festivallerin rolü her zaman önemli olmuştur. Felsefeyi, edebiyatı, ışık bilimini görsel mutfağında karşılayan festivalleri önemsiyoruz. Altın Portakal sinema mutfağının perde arkasını perdede görünmeyen genç sanatçıları desteklemek için çıkmış bir projedir''dedi

  7. En İyi İlk Film ödülü: Çırak

    En İyi İlk Film ödülü: Çırak

  8. En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Ödülü: Çırak-Çiğdem Selışık

    En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Ödülü: Çırak-Çiğdem Selışık

  9. En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü: Muna-Kaan Çakır

    En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü: Muna-Kaan Çakır

  10. En İyi Sanat Yönetmeni Ödülü: Takım Mahalle Aşkına

    En İyi Sanat Yönetmeni Ödülü: Takım Mahalle Aşkına

  11. En İyi Kurgu Ödülü: Takım Mahalle Aşkına- Emre Şahin

    En İyi Kurgu Ödülü: Takım Mahalle Aşkına- Emre Şahin

  12. En İyi Görüntü Yönetmeni: Rüzgarın Hatıraları-Andreas Sinanos

    En İyi Görüntü Yönetmeni: Rüzgarın Hatıraları-Andreas Sinanos

  13. Behlül Dal Jüri Özel Ödülü: Takım Mahalle Aşkına-Yağız Can Konyalı

    Behlül Dal Jüri Özel Ödülü: Takım Mahalle Aşkına-Yağız Can Konyalı

  14. Avni Tolunay Jüri Özel Ödülü: Kalandar Soğuğu

    Avni Tolunay Jüri Özel Ödülü: Kalandar Soğuğu

  15. Film-Yön En İyi Yönetmen Ödülü: Saklı- Selim Evci

    Film-Yön En İyi Yönetmen Ödülü: Saklı- Selim Evci

  16. Belgesel İzleyici Ödülü: Zerk

    Belgesel İzleyici Ödülü: Zerk

  17. Kısa Film İzleyici Ödülü: Zilan

    Kısa Film İzleyici Ödülü: Zilan