Ünlü Yazarların Önceki Meslekleri

İşte yazarların önceki meslekleri

  1. Ünlü yazarlar hayatımıza binbir renk katmaya başlamadan önce öyle değişik işlerde çalışmışlar ki...

    Ünlü yazarlar hayatımıza binbir renk katmaya başlamadan önce öyle değişik işlerde çalışmışlar ki...

  2. William S. Burroughs<br>Gençken birkaç kitabını okuyup hayli etkilendiğim William S. Burroughs bir imha edici olarak çalışıyormuş ve işini de gerçekten çok seviyormuş. Kelimeyi de hayli sevdiğinden sonraki yıllarda Exterminator! başlığı altında kısa hikayeler yayınlamış.

    William S. Burroughs
    Gençken birkaç kitabını okuyup hayli etkilendiğim William S. Burroughs bir imha edici olarak çalışıyormuş ve işini de gerçekten çok seviyormuş. Kelimeyi de hayli sevdiğinden sonraki yıllarda Exterminator! başlığı altında kısa hikayeler yayınlamış.

  3. Robert Frost<br>Oldukça ünlü bir şair olan Robert Frost küçükken gazete dağıtmış ve annesine öğretim asistanı olarak yardım etmiş. Sonrasında da bir fabrikada ampül filamenti değiştiricisi olarak çalışmış.

    Robert Frost
    Oldukça ünlü bir şair olan Robert Frost küçükken gazete dağıtmış ve annesine öğretim asistanı olarak yardım etmiş. Sonrasında da bir fabrikada ampül filamenti değiştiricisi olarak çalışmış.

  4. James Joyce<br>James Joyce piyano çalıp bir yandan da insanları eğlendirmek için şarkı söylüyormuş. Dubliners yayınlanana kadar bu işle meşgul olan yazar hayli çalıp söylemiş olmalı çünkü Dubliners basılmadan önce tam 22 kez reddedildi.

    James Joyce
    James Joyce piyano çalıp bir yandan da insanları eğlendirmek için şarkı söylüyormuş. Dubliners yayınlanana kadar bu işle meşgul olan yazar hayli çalıp söylemiş olmalı çünkü Dubliners basılmadan önce tam 22 kez reddedildi.

  5. Vladimir Nabokov<br>Nabokov kıymeti hiç bilinmemiş ve fakat mesleğinde oldukça başarılı bir böcekbilimciymiş. Kelebek evrimi konusundaki teorisi 2011&#8217;in başlarında DNA analizi kullanılarak kanıtlanmış.

    Vladimir Nabokov
    Nabokov kıymeti hiç bilinmemiş ve fakat mesleğinde oldukça başarılı bir böcekbilimciymiş. Kelebek evrimi konusundaki teorisi 2011’in başlarında DNA analizi kullanılarak kanıtlanmış.

  6. George Orwell<br>Orwell 1984&#8217;ü yazmadan önce Burma&#8217;da bir polis olarak çalışıyormuş.Adaletli bir insan olarak öne çıktığını söylersek kimse şaşırmaz herhalde.

    George Orwell
    Orwell 1984’ü yazmadan önce Burma’da bir polis olarak çalışıyormuş.Adaletli bir insan olarak öne çıktığını söylersek kimse şaşırmaz herhalde.

  7. Haruki Murakami<br>Haruki Murakami üniversitedeyken bir kayıt stüdyosunda çalışmış. Mezuniyetten hemen önce eşiyle Tokyo&#8217;da Peter Cat adını verdikleri bir caz bar açmışlar.

    Haruki Murakami
    Haruki Murakami üniversitedeyken bir kayıt stüdyosunda çalışmış. Mezuniyetten hemen önce eşiyle Tokyo’da Peter Cat adını verdikleri bir caz bar açmışlar.

  8. J. D. Salinger<br>Salinger diğer yazarlara göre biraz daha şanslıymış galiba. Ünlü yazar lüks bir İsveç yolcu gemisinin eğlence direktörüymüş.

    J. D. Salinger
    Salinger diğer yazarlara göre biraz daha şanslıymış galiba. Ünlü yazar lüks bir İsveç yolcu gemisinin eğlence direktörüymüş.