Milli Savunma Üniversitesi mülakat sonuçlarını 5 aydır açıklamadı

Milli Savunma Üniversitesinin sözleşmeli personel alımına başvuran adaylar 28 Haziran'dan bu yana sonuçların açıklanmasını bekliyor.

Kaynak : Memurlar.Net - Özel
Haber Giriş : 23 Kasım 2021 12:04, Son Güncelleme : 23 Kasım 2021 12:05
Milli Savunma Üniversitesi mülakat sonuçlarını 5 aydır açıklamadı

Milli Savunma Üniversitesinde Sözleşmeli Personel olarak istihdam edilmek üzere; faaliyet takvimine uygun olarak, belirtilen niteliklerde sözleşmeli personel kadrolarına, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/B maddesi kapsamında, Bakanlar Kurulunun 06 Haziran 1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar konulu kararı çerçevesinde 200 sözleşmeli personel temini yapılacağı, personel temin dairesi tarafından duyurulmuştu.

Bu alım için başvurular, 01-21 Nisan 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilmişti.

7 Haziran 2021 tarihinde başlayan mülakatlar 28 Haziran 2021 tarihinde son buldu.

Sözlü mülakatta sınav komisyonu tarafından 6 kriter üzerinden değerlendirilen ve 100 puan üzerinden 70 ve üzeri puan alan adaylar, nihai olarak değerlendirilecek ve her unvan için ayrı listeler oluşturulacak.

Çeşitli illere ataması yapılacak Aşçı, Berber, Terzi/Ütücü, Garson, Marangoz, Metal İşleri, Elektrik, Sıhhi Tesisat , Kaloriferci, Hizmetli, Boya/Badana, Çevre, Gıda, Şoför, Harita ve Kadastro branşlarından Tekniker, Teknisyen, Mühendis, Destek Personeli, Veteriner Hekim, Psikolog, Diyetisyen unvanları için sonuç bekleyen adaylar, yaklaşık 5 aydır sonuçları her gün açıklanacak umuduyla bekliyorlar.

Konuyla ilgili hiç bir açıklama yapılmazken geleceğe yönelik plan yapamayan sözleşmeli personel adayları mağduriyetin son bulmasını ve mülakat sonuçlarının açıklanmasını talep ediyor.

Forum paylaşımlarına ulaşmak için; https://forum.memurlar.net/konu/2459442

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber