Ankara'daki yoğun kar yağısı hayatı olumsuz etkiliyor

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Ocak 2008 09:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ankara'da sabah saatlerinde başlayan kar yağışı tüm şehirde etkili oldu. Başkent'i tamamen beyaza bürüyen kar nedeniyle bazı sürücüler trafikte ilerlemekte zorlanırken, bazı araçlar da yolda kaldı. Etkili olan kar yağışı nedeniyle Büyükşehir Belediyesi'ne ait araçlar da yol açma ve tuzlama çalışması yaptı.

Başkent'te sabaha karşı başlayan ve etkili olan kar yağışı tüm şehri beyaza bürüdü. Kar yağışı nedeniyle bazı sürücülerin trafikte ilerlemekte zorlandığı görüldü. Yolda kalan vatandaşlar çareyi otomobillerini iterek çıkarmakta buldu. Bazı vatandaşlar ise araçlarını kenara çekip araçlarına zincir taktı. Bir askeri aracın ise patinaj çekerek ilerlemeye çalıştığı gözlendi.

Sabah saatlerinde işlerine giden vatandaşlar kar yağışının başlamasıyla otobüs duraklarına sığındı. Bazı vatandaşlar da şemsiyelerinin altına sığınarak, işe gitmek için servis bekledi. Kar yağışını nedeniyle yolda kaldıklarını söyleyen vatandaşlar, zincir takarak yollarına devam etemeye çalışacaklarını belirtti.

Öte yandan kar yağışının başlamasıyla, Büyükşehir Belediyesi'ne ait araçlar ana arterlerde yol açma ve tuzlama çalışması yaptı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber