14 kurumu kapsayan atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı

Bugünkü Resmi Gazete'de çok sayıda atama kararları yayımlandı.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 27 Kasım 2021 07:05, Son Güncelleme : 27 Kasım 2021 08:36
14 kurumu kapsayan atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı

ATAMA KARARLARI

Hazine ve Maliye Bakanlığı
Hazine Kontrolörlüğüne, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Harun GURER atanmıştır.

Türkiye Petrolleri A.O. Genel Müdürlüğü
Yönetim Kurulu Üyeliğine, 233 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 8 inci maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Kutluhan TAŞKIN atanmıştır.

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü
Yönetim Kurulu Üyeliğine, 233 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 8 inci maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Sezai AYDIN atanmıştır.

Türkiye Elektrik İletim A.Ş. Genel Müdürlüğü
Yönetim Kurulu Üyeliğine, 233 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 8 inci maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Yasin KALEM atanmıştır.

Türkiye iş Kurumu Genel Müdürlüğü
Yönetim Kurulu Üyeliğine, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri ile 4 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 620 nci maddesi gereğince Erkan TEK atanmıştır.

Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdürlüğü
Yönetim Kurulu Üyeliğine, 233 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 8 inci maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Feyza İLERİ atanmıştır.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü
Yönetim Kurulu Üyeliğine, 233 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 8 inci maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince ilyas TUFAN atanmıştır.

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü
Yönetim Kurulu Üyeliğine, 233 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 8 inci maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Nuri USLU atanmıştır.

Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü
Yönetim Kurulu Üyeliğine, 233 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 8 inci maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Mustafa KOÇ atanmıştır.

Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğünde açık bulunan Yönetim Kurulu Üyeliğine, 233 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 8 inci maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Ömer KARADEMİR atanmıştır.

Türkiye Yazma Eserler Kurumu Başkanlığı
Türkiye Yazma Eserler Kurumu Başkanlığına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2, 3 ve 7 nci maddeleri gereğince Prof. Dr. Muhittin MACİT atanmıştır.

- Milli Eğitim Bakanlığı
3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince, Milli Eğitim Bakanlığı Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü İsmail YAPICIER görevden alındı
Bboşalan Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Fevzi KURT atanmıştır.

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü;
- XIX. Bölge Müdürü İsmail KAYA,
- XXI. Bölge Müdürü Göktuğ İLTER,
görevden alınmış,
- XXI. Bölge Müdürlüğüne, VIII. Bölge Müdürü Emrah KÖLEOGLU, atandı

26 Kasım 2021
Recep Tayyip ERDOĞAN
CUMHURBAŞKANI

Atama kararlarına ulaşmak için Tıklayınız.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber