İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Sevgilisi vuramazsın dedi, otobüs durağında kendini vurdu

İstanbul'da E-5 Karayolu Çağlayan mevkisindeki otobüs durağında sevgilisiyle tartışan 34 yaşındaki adam, silahla kendini vurdu. Olay yerinde bulunan vatandaşlardan biri, "Kadın vuramazsın, o da vururum dedi. Bu şekilde tartıştılar sonra adam kendini vurdu" dedi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Aralık 2021 18:56, Son Güncelleme : 01 Aralık 2021 19:26

İstanbul'da bir kişi sevgilisiyle tartıştıktan sonra kendini başından vurdu.

Olay, saat 15.00 sıralarında E-5 Karayolu Çağlayan mevkisinde meydana geldi. İddiaya göre 34 yaşındaki Dursun Karslıoğlu, sevgilisiyle birlikte karayolu üzerindeki otobüs duraklarına geldi.

Kadın burada sevgilisi Karslıoğlu ile tartıştıktan sonra otobüse binerek ayrıldı. Belinden tabancasını çıkartan Karslıoğlu ise başını dayayarak ateşledi.

İhbarı üzerine olay sağlık ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, yapılan tetkikler sonucu Karslıoğlu'nun hayatını kaybettiğini belirledi.Olay yeri inceleme ekipleri ve Cumhuriyet savcısının incelemelerinin ardından cenaze Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

"KADIN VURAMAZSIN DEDİ, O DA VURDU"

Yapılan incelemeler sonucunda kadının Karslıoğlu hakkında emniyete şikayette bulunduğu ortaya çıktı. Olayla ilgili konuşan bir vatandaş, "Kadın vuramazsın, o da vururum dedi. Bu şekilde tartıştılar sonra adam kendini vurdu" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber