İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Erdoğan'ın konvoyuna bombalı tuzakta çarpıcı detay!

Mardin'in Nusaybin ilçesinde, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın Siirt'teki programı için görevlendirilen ekipteki bir polis memurunun özel aracının altına yerleştirilen 1.5 kilo ağırlığındaki patlayıcıyla ilgili önemli detaylar ortaya çıktı. İşte kan ve kaos arayan hainlerin bombalı tuzağı getirme hazırlama sürecine ilişkin ortaya çıkan yeni bilgiler

Kaynak : Yeni Şafak
Haber Giriş : 06 Aralık 2021 07:45, Son Güncelleme : 06 Aralık 2021 08:01
Erdoğan'ın konvoyuna bombalı tuzakta çarpıcı detay!

Mardin'in Nusaybin ilçesinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Siirt'teki programı için görevlendirilen ekipteki polis memurunun özel aracının altına yerleştirilen 1.5 kilo ağırlığındaki patlayıcının teröristler tarafından Suriye'den getirildiği belirlendi.


İMHA EKİBİ TARAFINDAN ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Suriye sınırındaki Nusaybin'de İlçe Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Büro Amirliği'nde görevli polis memurunun aracının altına teröristler tarafından yerleştirilen el yapımı patlayıcı bomba imha ekiplerince etkisiz hale getirilmişti.

MOBESE GÖRÜNTÜLERİ TAKİBE ALINDI

Olay yeri inceleme ekipleri, düzenek ve araç üzerinde şüphelilere ait parmak izi taraması yaparken MOBESE kamera görüntüleri de incelemeye alındı.


ETKİSİNİ ARTTIRMAK İÇİN PARÇA TESİRLİ HAZIRLANMIŞ!

1.5 kilogram ağırlığında olan C-4 patlayıcının, şarapnel etkisini arttırmak amacıyla çivi gibi materyalle desteklendiği belirlendi.


DAHA ÖNCE YAKALANAN PATLAYICILAR YPG'YE İŞARET ETTİ

Nusaybin'de daha önce yapılan birçok operasyonda Suriye'den PKK/YPG'li teröristler tarafından getirilen ve ele geçen patlayıcılarla, polis memurunun aracına yerleştirilen patlayıcının benzerlik taşıdığı tespit edildi.


SURİYE'DEN GETİRİLMİŞ

Polis ekipleri, patlayıcının PKK/ YPG'li teröristler tarafından Suriye'den getirilerek polis memurun aracına yerleştirildiği ihtimali üzerinde duruyor.


Öte yandan, polis memurunun Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın mitinginde görevli olduğunu teröristlerin bilip bilmediği de araştırılıyor.

Mardin'de, polisin aracının altına 1,5 kiloluk EYP yerleştirilmiş

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber