Şişecam'dan 'Katar Yatırım Fonu' iddialarına yalanlama

Şişecam, bir internet sitesinin ortaya attığı Katar Yatırım Fonu ile anlaşma iddiasının ardından KAP'a açıklama yaptı. Şirket, söz konusu iddiayı "Yazılı ve sözlü medyada Katar Yatırım Fonu ve Şirketimiz ortaklığına dair yapılan haberlerin herhangi bir dayanağı bulunmamaktadır" ifadeleriyle yalanladı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 06 Aralık 2021 20:41, Son Güncelleme : 06 Aralık 2021 21:26
Şişecam'dan 'Katar Yatırım Fonu' iddialarına yalanlama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Katar ziyaretinde bu ülke ile birtakım anlaşmalar yapılacağı belirtilirken bir internet sitesinde bu anlaşmalardan birinin Katar Yatırım Fonu ile Şişecam arasında olacağı öne sürüldü.

Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları AŞ (Şişecam), yazılı ve sözlü medyada Katar Yatırım Fonu ile ortaklıklarına dair yapılan haberlerin herhangi bir dayanağının bulunmadığını bildirdi.

Şirketin Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açıklamanda, "Yazılı ve sözlü medyada Katar Yatırım Fonu ve şirketimiz ortaklığına dair yapılan haberlerin herhangi bir dayanağı bulunmamaktadır. Bu konuda tarafımıza ulaşan hiçbir talep ya da gerçekleşen görüşme olmadığı gibi tarafımızın bu konuya ilişkin hiçbir bilgisi de mevcut değildir. Kamuoyunun bilgisine sunarız." ifadelerine yer verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber