İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Dayağın üstüne bir de ceza yedi

Konya'da bir yıl önce bir zincir market şubesinde çıkan öğle yemeği tartışmasında evli ve 2 çocuk annesi H.Ş.'yi (29) tekme-tokat döven sorumlu müdür yardımcısı Oğuzhan Daban (24) yargılandığı Asliye Ceza Mahkemesince bin 120 TL adli para cezasına çarptırıldı. Daban gibi adli para cezasına çarptırılan H,Ş., 'dayak yediğimle kaldım' dedi.

Kaynak : Sabah
Haber Giriş : 09 Aralık 2021 18:50, Son Güncelleme : 09 Aralık 2021 18:50
Dayağın üstüne bir de ceza yedi

Konya'da bir yıl önce bir zincir market şubesinde çıkan öğle yemeği tartışmasında evli ve 2 çocuk annesi H.Ş.'yi (29) tekme-tokat döven sorumlu müdür yardımcısı Oğuzhan Daban (24) yargılandığı Asliye Ceza Mahkemesince bin 120 TL adli para cezasına çarptırıldı. Daban gibi adli para cezasına çarptırılan H,Ş., dayak yediğimle kaldım dedi.

Geçtiğimiz yıl 11 Aralık tarihinde merkez Karatay ilçesi Erenler Mahallesinde bulunan bir zincir market şubesinde meydana gelen olayda, kasiyerlik yapan H.Ş., yaptırılacak öğle yemeğinin salçalı yapılması yönünde fikrini söylemesi üzerine marketin sorumlu müdür yardımcısı Oğuzhan Daban ile tartışmış, genç kadın müşterilerin gözü önünde tekme-tokat saldırılıp, darp edilmişti. H.Ş'nin darp raporu alıp şikayette bulunması üzerine gözaltına alınan Daban, ifadesinin ardından serbest bırakılmıştı. Olaydan hemen sonra ağlarken yanına gelen mağaza sorumlusu tarafından bir kağıt imzalatılan H.Ş. daha sonra işten çıkartılarak ikinci bir şok yaşamıştı. Oğuzhan Daban ile birlikte ona saldırdığı ileri sürülen H.Ş. hakkında Cumhuriyet Savcılığı tarafından 'basit yaralama' suçundan dava açılmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber