Hülya Avşar'dan ekonomi yorumu... Gerekirse simit yeriz

Ülkenin son zamanlardaki ekonomik durumu hakkında açıklamada bulunan ünlü sanatçı Hülya Avşar, tartışma yaratacak çıkarımlarda bulundu.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 20 Aralık 2021 09:00, Son Güncelleme : 20 Aralık 2021 09:38

'Mutlaka bu tür günleri ve bu zamanları öngörüp biraz daha farklı yaşam çizmek lazım. Ayağımızı yorganımıza göre uzatmalıyız'diyen Avşar, sözlerinin devamında ise "Bu saatten sonra simit mi yiyeceğiz falan diyorlar. Gerekirse yenecek ama bu günleri de kolay atlatacağız" dedi.Ünlü oyuncu ve şarkıcı Hülya Avşar'a ayak üstü gazetecilerin sorularını yanıtladığı sırada "Ekonominin sanatçı kısma nasıl yansıması oluyor?" sorusu soruldu.

Ünlü isim, bu soru üzerine Türkiye'nin son zamanlardaki ekonomik durumu ile alakalı olarak tartışma yaratacak yorumlarda bulundu.

'AYAĞIMIZI YORGANIMIZA GÖRE UZATMALIYIZ'

Ekonomik durumun her kesime mutlaka yansıması olduğundan dert yanan ünlü isim, "Benim bildiğim tek şey var. Türkiye'de hatta şimdiki duruma göre dünyada eğer hayattaysan, mutlaka bu tür günleri ve bu zamanları öngörüp biraz daha farklı yaşam çizmek lazım. Ayağımızı yorganımıza göre uzatmalıyız. Ne derseniz deyin" dedi.

GEREKİRSE SİMİT YENECEK

Sözlerinin devamında ise Avşar, "Bu saatten sonra simit mi yiyeceğiz falan diyorlar. Gerekirse yenecek ama bu günleri de kolay atlatacağız. Biraz bizim bu işi, insanlar olarak bireysel halletmemiz gerekir diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

İşte sosyal medyada Hülya Avşar'a gelen tepkilerden bazıları:

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber