Bahçeli'den teşkilata genelge

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 04 Şubat 2008 12:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, teşkilat mensuplarından, "çareyi sokaklarda arayanlara karşı hassasiyet gösterilmesini, bu grupların tahrik ve davetlerine karşı uyanık olunmasını" istedi.

Bahçeli, il ve ilçe yöneticilerine gönderdiği genelgede, "Maksatları, geçmişleri ve sabıkaları Türk milleti tarafından çok iyi bilinen mihraklar, sözde Cumhuriyetin bekçileri sıfatıyla Türk milletiyle hesaplaşmak üzere MHP karşısında son zamanlarda saflarını sıklaştırmışlardır" dedi.

"MHP'nin başka siyaset aktörlerine sözde 'omuz verdiği, alet olduğu veya koltuk değneği' olduğuna dair yapılan kara propagandaya" fırsat verilmemesini isteyen Bahçeli, "Resmi ve idari görevleri esnasında aldıkları üst düzey kamu unvanları ile isim yapmış emekli zevatın yalnızca bu tesirden yararlanarak milliyetçiler üzerinde nüfuz tesis etmesine müsaade edilmeyecek ve dikkatli olunacaktır" ifadelerin kullandı.

Devlet Bahçeli, MHP'nin, "hiçbir dayatma, tuzak ve senaryoya kapılmadan, hiçbir mihrakın tesir ve telkinine aldırmadan yalnızca büyük Türk milletinin ve kutlu Cumhuriyetin yükselişi yolunda yürümeye kararlı" olduğunu ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber