Okul müdürlerine inceleme, soruşturma teknikleri kursu

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Şubat 2008 20:38, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Adıyaman Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçelerde görev yapan okul müdürlerine inceleme, soruşturma tekniklerini içeren kurs veriliyor.

Bir Aralık İlköğretim Okulu salonunda verilen kursa ilçede görev yapan ilköğretim ve ortaöğretim okulu müdürleri katılıyor. Adıyaman Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat'ın da katıldığı kurs Şube Müdürü Ali Tanrıverdi, İlköğretim Müfettişleri Başkan Yardımcısı Necmettin Işık, ilköğretim müfettişleri Kamber Karagöz ve Naci Güzel tarafından verildi.

Kursun açılış konuşmasını yapan Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat, inceleme ve soruşturmaların sağlıklı ve verimli yürütülmesinin önemine dikkat çekerek, "İnceleme-soruşturma hizmetlerinin daha sağlıklı ve verimli yürütülebilmesini sağlamak amacıyla böyle bir kursun uygun gördük. İnceleme soruşturma işinin belli bir formatı vardır. Bu format öğrenildikten sonra bu konuda ilk bilgileri aldıktan sonra gerek mesleki birikimleriniz ve gerekse yeni oluşan ilgi alanınızı araştırmalarınızla destekleyerek geliştireceğinize olan inancım tamdır. Milli Eğitim Müdürlüğümüzde görevlendirilmiş olan ilköğretim müfettişlerimizin sayısı oldukça azdır. Artan iş yoğunluğunu da hesaba kattığımızda böylesi bir kurs ve akabinde yaşanılacak süreçten sonra inceleme-soruşturma görevlerinden bir kısmını sizlere yönlendirmemiz söz konusudur. Böylece iş yükünü paylaşmış olacağız. Bundan sonraki çalışmalar, gelişmeler sizin kendi yeteneğinize, ilginize, alakanıza ve bilginize bağlı olarak devam edecektir" dedi.

Kursun 5 gün boyunca devam edeceği belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber