İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Erdoğan: Arnavutluk FETÖ ile mücadelede daha somut adımlar atmalı

Cumhurbaşkanı Erdoğan; 'FETÖ terör örgütü ile mücadelemizi de değerlendirdik. Bu örgüt 15 Temmuz 2016 yılında başarısız bir darbe girişiminde bulundu. 251 vatandaşımız şehit oldu. Arnavutluk'ta FETÖ'nün hala faaliyet alanı bulabilmesi, evlatlarını şehit veren ailelerimizi derinden yaralamaktadır. FETÖ ile mücadelede daha somut adımlar atılmalıdır.'

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 17 Ocak 2022 19:13, Son Güncelleme : 17 Ocak 2022 19:22
Erdoğan: Arnavutluk FETÖ ile mücadelede daha somut adımlar atmalı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arnavutluk Başbakanı Edi Rama ile anlaşmaların imza töreninin ardından ortak basın toplantısında konuşuyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar:

Gerek Arnavutluk gerekse Türkiye için anlaşmaların hayırlı olmasını diliyorum. "Gerçek dost çağırılmadan koşandır" inancıyla deprem haberini alır almaz Arnavutluk için harekete geçtik. Türk yardım ekipleri, yaraların süratle sarılması, sıkıntıların hafifletilmesi amacıyla çok yoğun gayret sarf ettiler. Söz verdiğimiz gibi deprem konutlarının teslimini gerçekleştirdik.

FETÖ terör örgütü ile mücadelemizi de değerlendirdik. Bu örgüt 15 Temmuz 2016 yılında başarısız bir darbe girişiminde bulundu. 251 vatandaşımız şehit oldu. Arnavutluk'ta FETÖ'nün hala faaliyet alanı bulabilmesi, evlatlarını şehit veren ailelerimizi derinden yaralamaktadır. FETÖ ile mücadelede daha somut adımlar atılmalıdır.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber