İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Sırbistan Cumhurbaşkanı Türkiye ziyaretinde en etkilendiği olayı anlattı

Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic, resmi karşılama töreninde rüzgarın kaldırdığı halıları, kameramanından fotoğrafçısına kadar herkesin düzeltmeye çalışmasından çok etkilendi. Şahit olduğu olayı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a anlatan Vucic, 'Başka hiçbir ülkede görmedim. Bu, onların devletine ve size olan sevgilerini gösteriyor.' dedi.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 18 Ocak 2022 22:27, Son Güncelleme : 18 Ocak 2022 22:34

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davetlisi olarak Türkiye'ye resmi ziyarette bulunan Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic resmi törenle karşıladı. Karşılama sırasında halının şiddetli rüzgar nedeniyle kalkması üzerine kameramanından fotoğrafçısına çevredeki herkes bozulan halıyı düzeltmek için harekete geçti.

"BAŞKA HİÇBİR ÜLKEDE GÖRMEDİM"

Bu olaydan çok etkilenen Vucic, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a o anları anlatırken "Ben bir şey söylemek istiyorum Sayın Cumhurbaşkanı. Başka hiçbir ülkede görmediğim bir şey. Rüzgar halıları kaldırdığında karşılama töreninde, baktım ki bu işi kişiler orada yoktu. Baktım ki kameramanı, fotoğrafçısı sağına soluna bakmadan, kimseyi beklemeden el ele verip düzeltiyorlar. Bu, onların devletine ve size olan sevgilerini gösteriyor." ifadelerini kullandı.

FAHRETTİN ALTUN SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Vucic'in açıklamalarını ve anlattığı olayın yer adığı görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber