İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Mersin'de cezaevindeki cinayet zanlısının karısını da öldürdüğü ortaya çıkarıldı

Polis ekipleri, kuzenini darbederek öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan zanlının, olaydan önce bıçaklayıp gömdüğü hamile karısının da cesedine ulaştı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 19 Ocak 2022 11:42, Son Güncelleme : 19 Ocak 2022 12:01
Mersin'de cezaevindeki cinayet zanlısının karısını da öldürdüğü ortaya çıkarıldı

Mersin'in Erdemli ilçesinde darbettiği akrabasının ölümüne neden olduğu iddiasıyla tutuklanan zanlının, hamile karısını da öldürdükten sonra gömdüğü belirlenince 6 yakını daha gözaltına alındı.

Akdeniz Mahallesi Uygur Sokak'ta yaşayan Suriye uyruklu Nasır A, 8 Ocak'ta karısının kuzeni Muhammet A'yı odunla darbederek yaraladı.

Erdemli Devlet Hastanesine kaldırılan Muhammet A. 16 Ocak'ta yaşamını yitirdi, polis ekiplerince gözaltına alınan Nasır A, sevk edildiği adliyede nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Nasır A'nın 4 aylık hamile olan karısı Rim A'nın (23) bir süredir ev ve çevresinde görülmemesinden şüphelenen Erdemli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kurduğu özel ekiple çalışma başlattı.

Aynı aileden 6 kişiyi gözaltına alan polis, bir şüphelinin sorgusu sırasında Rim A'nın kocası tarafından öldürüldükten sonra gömüldüğünü iddia etmesi üzerine soruşturmayı genişletti.

- Sazlık alanda cesedi bulundu

Nasır A'nın evinin çevresinde inceleme yapan polis, bir fabrikanın sazlık alanında yaptığı kazıda kayıp kadının cesedine ulaştı.

Bıçaklanarak öldürüldüğü değerlendirilen Rim A'nın cenazesi, savcılığın incelemesinin ardından otopsi için Erdemli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Zanlının, bir tartışma sonucunda karısını öldürdüğü, olaya şahit olan kuzeni Muhammet A'yı da tanık olmaması amacıyla darbettiği ihtimali üzerinde duruluyor.

Nasır A'nın gözaltına alınan 6 yakınının emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber