Fatma Şahin'in 'deli' dediği rektör: Ben hocayım, kim ne derse desin

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in mikrofonun açık kaldığını fark etmeyerek "Çok kötü, çok kötü, tam bir deli" dediği Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın, "Ben hocayım ya, kim ne derse desin, hocalığıma devam edeceğim" açıklamasını yaptı.

Haber Giriş : 25 Ocak 2022 12:23, Son Güncelleme : 25 Ocak 2022 12:30
Fatma Şahin'in 'deli' dediği rektör: Ben hocayım, kim ne derse desin

Odatv'den Hazar Şahsuvar'ın haberine göre Özaydın, "Ben ilgilenmiyorum bunlarla ben hocayım ya. Öğretim üyeliğime hocalığıma devam edeceğim. Kim ne derse desin" dedi.

Arif Özaydın'a organize suç örgütü lider olduğu iddiasıyla hakkında yakalama kararı çıkartılan Sedat Peker'e yakın isimlerden Hasip Şahin ile fotoğraflarının sorulmasına üzerine Özaydın, "Tanımam ben, tanımam. Ben düzgün bir öğretim üyesiyim. Tanımam bilmem kimdir nedir." ifadesini kullandı.

Özaydın sorulara şu yanıtları verdi:

-Fotoğrafınız var ama?

Çekerler fotoğrafı, ben bilmem benim iznim yok, tanımam etmem.

-Karşılıklı oturup konuşuyorsunuz?

Hayır hayır sizle de konuşuyoruz sizle de çekseler ne olur. Yani biz insanız... Tanımam, etmem... İlişkimiz olmadı ben öğretim üyesiyim, dürüstçe namusluca hizmet etmeye çalışıyoruz. İlişkim yok, yani seninle de konuştuk şimdi fotoğrafımızı çekseler ne olur? Ben tanımam etmem. Ben hocayım işimize bakacağız. Öğrenci yetiştirmeye devam edeceğiz."

Ne olmuştu?

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep'e yaptığı ziyarette Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'e "Rektörden şikayetçi misiniz" diye sordu. Şahin'in açık kalan mikrofonundan "Çok kötü çok kötü. Tam bir deli." yanıtını verdiği duyuldu.

Mikrofon açık kalınca... Fatma Şahin kötü yakalandı

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber