İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Zabıtaya kızıp kendini yakan kömürcünün oğlu dava açtı

Muğla'nın Marmaris ilçesi Beldibi Mahallesinde geçtiğimiz haftalarda zabıtaya kızıp kendini yakan ve hastanede hayatını kaybeden kömürcü Süleyman Ekici'nin oğlu Nuri Ekici babasının ölümünden sorumlu olduğunu iddia ettiği kişilere dava açtı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Ocak 2022 21:28, Son Güncelleme : 28 Ocak 2022 21:30

Geçtiğimiz haftalarda yaşanan olayda 63 yaşındaki seyyar mangal kömürü satıcısı Süleyman Ekici, zabıtalara kızarak üzerine benzin döküp yakmış, tedavi için kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Babalarının asla kendi canına kıyacak bir insan olmadığını belirten kömürcünün çocukları" sorumlusu kim ise hesap verecek'' diyerek suç duyurusunda bulundu.

Merhumun oğlu Nuri Ekici "Babamın ölümünden kimler sorumlusu ise hepsinden şikayetçi olduk, tabi hiç bir ceza babamı geri getirmeyecek, başka canlar yanmasın. Avukatımız Eren Bey yasal işlemleri başlattı. Bundan sonrasını o çözecek" dedi.

Ailenin Avukatı Eren Mert "Sürecin en başından bu yana takip ediyorduk, çok acı çok üzücü bir durum. İhmal sonucu taksirle adam öldürmek suçlamalarından davamızı belediyeye karşı açtık. Yargı sürecinin başlamasını bekliyoruz" şeklinde konuşarak iddialarını destekleyen delillerinin her gün ortaya çıktığını bunları ilerleyen süreçte paylaşacaklarını belirtti.

Avukat Eren Mert ayrıca arsa sahibi Osman Tuğcu hakkında da suç duyurusunda bulunduklarının da bilgisini verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber