Eşini dövdü, okul temizleme cezası aldı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Şubat 2008 14:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Denizli'de bir kişi, eşini dövdüğü gerekçesiyle 5 ay kamu hizmeti cezasına çarptırıldı. Şahıs, bir ilköğretim okulunun temizliğini yapıyor.

Çardak ilçesinde oturan inşaat işçisi Özay Gezer (34), dövdüğü eşinin şikayeti üzerine hakim karşısına çıkarıldı. Üç çocuk babası Gezer'e, 5 ay hapis cezası verildi. Cezası kamu hizmetine çevrilen Gezer, ilçeye bağlı Söğüt Köyü İlköğretim Okulu'nda temizliğe başladı.

Eşiyle kavga ettiğini ve kendisine istemeden vurduğunu anlatan Özay Gezer, "Beş ay boyunca cezaevinde yatacaktım ancak hakim bana kamu hizmetinde çalışma cezası verdi. Sabıkam yok, cezaevi nedir bilmem. Hapse gitmediğim için mutluyum ama sonuçta cezamı çekeceğim. Beş ay dört duvar arasında kalmaktansa böyle bir ceza benim için çok iyi oldu. Bu okulda canla başla çalışacağım." dedi.

Okulda kendisine hangi görev verilirse onu en iyi şekilde yapacağını aktaran Gezer, "Akşamları eşimin ve çocuklarımın yanında olacağım. Eşimin kalbini kırdım, onu düzeltirim, çocuklarımla ilgilenirim. Sicilime de yaptığım hata işlenmeyeceği için gelecekte başka yerlerde rahat rahat iş bulabilirim. İyi ki cezaevi yerine böyle bir ceza çekme şekli var. Ben inşaat ustasıyım. Elimden her türlü iş gelir. Çiçek dikerim, okul bahçesine ağaç fidanları dikerim, onları sularım, büyütürüm, okulun temizliğini de yaparım. Okul yönetimi benim çalışmalarımdan çok memnun kalır." şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber