Başbakan, iş isteyen vatandaşı dinledi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Şubat 2008 00:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'den ayrılırken işsiz vatandaş Ender Eş'in sıkıntılarını dinledi. Erdoğan, ağlayan Eş'i sakinleştirmeye çalıştı ve ilgililere konuyla ilgilenme talimatı verdi.

Başbakan Erdoğan, dün TBMM Grup Toplantısı ardından bir süre Meclis'teki makamında çalıştı. Erdoğan, basına kapalı devam eden grup toplantısının ardından, toplantıdaki konuşmasından duygulanarak gözleri yaşaran AK Parti Manisa Milletvekili Bülent Arınç'la makamında bir süre görüştü.

TBMM'den ayrılmak üzere makamından çıkan Erdoğan, bir vatandaşın, ardından "Biraz bana vakit ayırır mısınız ?" diye seslenmesi üzerine, vatandaşla bir süre sohbet etti. Erdoğan'a sıkıntısını anlatan vatandaş Ender Eş, mobilyacılık mesleğini yaptığını, ancak bir iş kazası üzerine sağ gözünü kaybettiğini ve işsiz kaldığını anlattı.

Erdoğan'dan iş isteyen eş, işsiz kalınca eşinin de kendisini terk ettiğinden ve 2 çocuğuyla yapayalnız kaldığından söyledi. Erdoğan'a sıkıntılarını anlatırken, gözyaşlarına hakim olamayan Ender Eş'i bir süre teskin eden Erdoğan, beraberindeki partililere, Eş'in sıkıntısıyla ilgilenilmesi talimatını verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber