Meclisin bugünkü gündemi belli oldu

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 14 Şubat 2008 09:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Saat 14.00'te toplanacak olan TBMM Genel Kurulu'nda, Vakıflar Yasası'nın görüşmelerine devam edilecek. İspanya AB İşlerinden Sorumlu Genel Sekreteri Miguel Angel Navarro ile İngiltere AB İşlerinden Sorumlu Genel Sekreteri Shan Morgan, saat 11.15'te TBMM AB Uyum Komisyonu Başkanı Yaşar Yakış, saat 12.30'da ise Dışişleri Komisyonu Başkanı Murat Mercan'ı ziyaret edecek.

Saat 10.00'da toplanacak olan Tarım ve Orman Komisyonu'nda, toprak koruma ve arazi kullanımı kanununda değişiklik öngören yasa teklifi ele alınacak.

Anayasa Komisyonu, saat 10.30'da toplanarak, yurt dışında yaşayan vatandaşların mektupla, elektronik ortamda veya yaşadıkları ülkede de oy kullanabilmelerine olanak sağlayan yasa tasarısını görüşecek.

Saat 10.30'da toplanacak olan Sağlık ve Aile Komisyonu'na, UNICEF Türkiye Temsilcisi Reza Hossaini ile Temsilci Yardımcısı Lila Pieters tarafından, ''Aile Eğitimi ve Çocuk Sağlığı'' konusunda bilgi verilecek.

CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu, saat 10.30'da Yeditepe Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Kulübü üyesi öğrencilerini kabul edecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber