Çankaya Belediyesi'nden anket uyarısı

Haber Giriş : 14 Şubat 2008 14:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çankaya Belediyesi, vatandaşları, belediye tarafından görevlendirildiklerini ileri sürerek anket yapan kişilere karşı uyardı.

Çankaya Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Çankaya ilçesinin bir çok mahallesinde Pollmark adını kullanarak Belediye tarafından görevlendirildiklerini ileri süren bazı kişilerin anket yaptığının vatandaşlar tarafından bildirildiği belirtildi. Anket yapılması için böyle bir şirketle herhangi bir anlaşma yapılmadığının belirtildiği açıklamada, bu kişiler hakkında yasal süreç başlatılacağı kaydedildi. Açıklamada, vatandaşların, belediye adına anket yaptığını ileri süren bu kişilere karşı duyarlı olması istendi ve şöyle denildi :

?Çankaya Belediyesi hakkında yapılan bu tür anket ve ölçümlemelerin Belediye yönetiminden ve onun demokratik, laik anlayışından rahatsız olan çevrelerin yöntemi olduğu herkes tarafından bilinmektedir. Çankaya'daki bu anlayışı kırmak, yurttaşları belediye ile karşı karşıya getirmek için yapılan bu art niyetli çalışmaların yerel seçim öncesi bir hile olduğu bilinmelidir.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber