Evlilik konseptli alışveriş merkezi 'Mary Mall' Nisan ayında açılacak

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 14 Şubat 2008 22:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Porte Group tarafından yapılan "evlilik" konseptli Marry Mall alışveriş merkezinin 30 Nisan 2008 tarihinde açılmasının planlandığı bildirildi.

Dünya Ticaret Merkezinin karşısında bulunan EGS Business Park'ta yer alacak alışveriş merkezinin tanıtımı amacıyla düzenlenen toplantıda konuşan Porte Group Yönetim Kurulu Üyesi Beşir Ustaoğlu, 14 bin 599 metre karelik kiralanabilir alanda 136 bağımsız mağazadan oluşan alışveriş merkezinin, evlilik konseptine sahip alışveriş merkezi olarak Türkiye'de bir ilk olduğunu söyledi.

Alışveriş merkezinin bin 750 araçlık ücretsiz otoparkı bulunduğunu, karayolu, hafif metro gibi kolay ulaşım imkanlarına sahip olduğunu kaydeden Ustaoğlu, Atatürk Havalimanının karşısındaki konumu sayesinde İstanbul'a alışveriş yapmaya gelenleri Marry Mall'a çekmeyi amaçladıklarını ifade etti.

Sanko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ali Suavi Erengül ise 1998 yılında yapımına başlanan EGS binalarının şu anda tamamlanmış olduğunu, A ve B olmak üzere iki bloktan oluşan yapıda alışveriş merkezinin B blokta yer alacağını söyledi.

Erengül, binanın ofis bölümünün yüzde 80'inin, çarşı bölümünün ise yüzde 15'inin dolu olduğunu, evlilik konseptli alışveriş merkeziyle birlikte

bu doluluk oranının yüzde 60-70'lere ulaşmasını beklediklerini kaydetti.

Toplantıda verilen bilgilere göre, 30 Nisan 2008 tarihinde açılması planlanan alışveriş merkezinde gelinlikçiler, ev eşyasının satıldığı mağazalar, düğün fotoğrafçısı, kuyumcu, kozmetik, güzellik salonu, balayı için turizm şirketleri gibi evlilik için gerekli her şey bulunacak.

Bu arada, toplantıya aralarında Türkan Sabancı, Ülkü Adatepe, Türk Amerikan İşadamları Derneği (TABA-AmCham) Genel Başkanı Uğur Terzioğlu'nun bulunduğu davetliler de katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber