Devlet Hastanesi'nde elektrik kesildi, 6 aylık bebek öldü

Haber Giriş : 28 Eylül 2004 18:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Antalya'da 6 aylık doğan ve kuvözde yaşatılmaya çalışılan Mehmet Şahin'in ölümü ihmal iddialarını da beraberinde getirdi. Şahin'in yakınları bebeklerinin ölümüyle ilgili olarak dava açmaya hazırlanıyor.

Edinilen bilgiye göre, Gülten Şahin'in 19 Eylül Pazar günü Antalya Devlet Hastanesi'nde 6 aylık doğan ve pramatüre olan oğlu Mehmet Şahin kuvözde yaşatılmaya çalışılıyordu. Küçük Mehmet Şahin'in yakınları bebeklerinin dün öğlen 12.00'de öldüğünü, ölüm haberini ise bugün öğrendiklerini belirttiler. 25 Eylül'ü 26 Eylül'e bağlayan gece de 01.00'dan sabah saat 04.00'a kadar Devlet Hastanesi'nde enerji kesintisi yaşanmıştı.

Küçük Mehmet Şahin'in cenazesini hastane morgundan alan halası Emine Aslan, hastane çıkışında yetkililere ateş püskürdü.

Emine Aslan, "Bebek erkek kardeşim Mehmet Şahin'in çocuğu. O burada olmadığı için çocuğun cenazesini almaya ben geldim. Çocuk, geçtiğimiz hafta Pazar günü dünyaya gelmişti.

Dün saat 12.00'de ölmüş, bugün saat 11.00'de hastaneyi aradığımda çocuğun öldüğünü söylediler. Benim telefonlarım burada var. Neden çocuğumuzun öldüğünü bize bildirmiyorlar" diye konuştu.

Emine Aslan, kucağında taşıdığı küçük Mehmet Şahin'in cenazesiyle şehiriçi minibüslerden birine binerek gözden uzaklaştı.

Bebeğin ölümünün elektriklerin kesildiği güne rastlaması nedeniyle küçük Mehmet Şahin'in ailesinin şikayetçi olacağı öğrenildi.

Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Arif Bulut ise basın mensuplarına herhangi bir açıklama yapmadı. Bulut, enerji kesintisi dolayısıyla hastanede herhangi bir ölüm vakıasının olmadığını kaydetti.

netgazete

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber