İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Zonguldak'taki müzikhol cinayetinde 4 tutuklama

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde müzikholde bir kişinin öldüğü, bir kişinin yaralandığı silahlı kavgaya ilişkin gözaltına alınan 5 şüpheliden 4'ü cezaevine gönderildi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 24 Mayıs 2022 21:24, Son Güncelleme : 24 Mayıs 2022 21:25
Zonguldak'taki müzikhol cinayetinde 4 tutuklama

Çaydeğirmeni beldesi Yeni Mahalle'deki müzikholde silahlı kavgaya ilişkin aranan ve jandarmaya teslim olan L.A'nın yanı sıra gözaltına alınan A.K. ve Z.Ş. ile birlikte gözaltı sayısı 5'e ulaştı.

Jandarmadaki işlemleri tamamlanan M.B, Z.B, L.A, A.K. ve Z.Ş. sağlık kontrolünün ardından Devrek Adliyesine sevk edildi.

Şüphelilerden M.B, Z.B. L.A. ve A.K. çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Diğer şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Çaydeğirmeni beldesi Yeni Mahalle'deki müzikholde dün işletme sahibi T.K. ve çalışanı O.P. ile anlaşmazlık yaşadıkları L.A. arasında tartışma çıkmış, tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine ateş eden L.A'nın silahı tutukluk yapınca yanındaki M.B, tüfekle T.K. ve O.P'yi vurmuştu.

Olay yerine gelen sağlık ekiplerince Devrek ve Çaycuma Devlet hastanelerine kaldırılan yaralılardan T.K. müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.

T.K'yi tüfekle vurarak öldürdüğü ileri sürülen M.B. ile olayla bağlantısı olduğu öğrenilen babası Z.B. dün jandarmaya teslim olmuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber