İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

AÖF öğrencileri 2. taksidi 29 Şubat'a kadar ödemeli

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 25 Şubat 2008 00:29, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59
AÖF öğrencileri 2. taksidi 29 Şubat'a kadar ödemeli

AÖF ÖĞRENCİLERİNE 2.TAKSİT ÖDEMELERİ HAKKINDA DUYURU

Uzaktan Eğitim sistemiyle öğretim yapan Anadolu Üniversitesi İşletme, İktisat ve Açıköğretim Fakültelerine kayıtlı öğrencilerin ?Öğretim Gideri? ve ?Cari Hizmet Maliyetlerine Öğrenci Katkı Payı? yıllık olarak hesaplanmakta olup, öğrencilere ödemelerinde kolaylık sağlamak amacıyla, iki taksitte alınmaktadır. 2. taksit ödemeleri 1. taksitle beraber bir defada yapılabilir. 2. taksit ödeme süresi 29 Şubat 2008 günü mesai bitiminde sona erecektir.

Bu tarihten sonra ödeme yapmak isteyen öğrenciler yasal faiziyle birlikte ödeme yapacaklardır. Öğrenciler arasında yaygın bir kanı olan ?2. taksit ödemesini yapmayan sınavlara giremez? şeklinde bir uygulama bulunmamaktadır. Çeşitli nedenlerle 2. taksit ödemesini 29 Şubat a kadar yapamayan öğrenciler yasal miktarda gecikme faiziyle birlikte bu ödemelerini ileriki bir zamanda da yapabilirler

2008?2009 öğretim yılı kayıt yenileme tarihine kadar 2007?2008 öğretim yılı 2. taksitlerini ödemeyen öğrenciler bu borçlarını 2008?2009 öğretim yılı kayıt yenileme bedelleriyle birlikte ödemek zorundadırlar.

Ödeme yapılabilmesi için Vakıfbank'ın herhangi bir şubesine T.C. kimlik numaranızla başvurmanız yeterlidir. Ödemenizin sonunda bankadan alacağınız dekont üzerindeki bilgilerin doğru ve kendinize ait olup olmadığını mutlaka kontrol ediniz.

Kaynak: Aöf Kayıt Yenileme Kılavuzu

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber