Şehit Astsubay Varol toprağa verildi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Şubat 2008 17:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Irak'ın kuzeyinde sürdürdüğü operasyonda şehit olan Astsubay Çavuş Ahmet Deniz Varol'un cenazesi Manisa'nın Salihli ilçesinde düzenlenen törenle toprağa verildi.

Şehit astsubayın deniz astsubay kardeşi Oktay Vural, ağabeyinin tabutuna gelerek selam durdu. Vural, cenazede de ağabeyinin resmini taşıdı.

Hakkari Dağ Komando Birliği'nde görevli Astsubay Çavuş Varol, Salihli Karaman ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Karayahşi köyünde defnedildi.

Hakkari'den Manisa'nın Akhisar ilçesindeki Akselendi Askeri Havaalanı'na getirilen şehit Varol için burada askeri tören düzenlendi. Tören sırasında baba Abdullah Varol ile anne Hatice Varol fenalık geçirdi. Anne ve babaya bağlık ekipleri, hazır bekletilen ambulansta müdahale etti. Şehidin cenazesi törenin ardından karayoluyla ambulansla Salihli'ye getirildi. Salihli'de öğlen namazından itibaren cami etrafından kalabalık toplanmaya başladı.

İdari ve mülki amirlerle birlikte çok sayıda vatandaşın katıldığı cenaze namazında şehit Astsubay Varol'un emekli astsubay babası Abdullah Varol, annesi Hatice Varol, kardeşleri Deniz Astsubayı Oktay Varol, Uysal Varol, eşi Burçin Varol ve üç yaşındaki çocuğu Erenler Varol da hazır bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber