Sözleşmeli er, eski nişanlısına 'su saatine bakacağız' yalanıyla kezzap atmış

Konya'da yaşayan Merve Küçüktekin, eski nişanlısının üzerine kezzap atması sonucu ağır yaralandı. Yaşadığı dehşeti anlatan genç kadın, "Olaydan iki gün kadar öncede beni öldürmekle tehdit ettiği için şikayette bulunmuştum. Kapı çaldı, kim olduğunu sorduğumda, 'su saatine bakacağız' dedi.

Haber Giriş : 22 Haziran 2022 09:03, Son Güncelleme : 22 Haziran 2022 11:10



Çumra ilçesindeki bir markette kasiyer olarak çalışan Merve Küçüktekin (28), sevgili olduğu sözleşmeli er Sabit Türk (26) ile 1 yıl önce nişanlandı. Ancak, Türk'ün kendisine psikolojik şiddet uygulaması üzerine, 3 ay sonra ayrıldı. Ayrılmayı kabul etmeyen Sabit Türk, genç kadını tehdit etmeye başladı. Reddedilince de geçen Pazar, üzerine kezzap atarak yaktı. Yüzünde, sırtında, kolunda ve vücudunun bir çok yerinde ciddi yanıklar oluşan Merve Küçüktekin, Konya Şehir Hastanesi Yanık Servisi'nde tedavi altına alındı. Ilgın ilçesinde yakalanan Sabit Türk ise çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

,

ÖLÜMLE TEHDİT EDİYORDU

Gözlerini bile açmakta güçlük çeken Küçüktekin, dehşet anlarını SABAH'a anlattı. "Nişanlanmadan önce de bana psikolojik şiddet uygulamıştı. O dönemde koruma kararı da aldırmıştım. Nişanlandıktan sonra da devam edince ayrıldım. 'Ben düzeldim, eskisi gibi olmayacağım, sana zarar vermeyeceğim' diyerek barışmak istedi. Bende hep reddettim. Bunu hazmedemedi.

TOLGA YANIK

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber