İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

28 Haziran 2022 tarihli atama kararı yayımlandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla 2 dış temsilcilikteki Büyükelçi merkeze alınırken, yerlerine büyükelçi atanmasına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 28 Haziran 2022 04:16, Son Güncelleme : 28 Haziran 2022 04:54
28 Haziran 2022 tarihli atama kararı yayımlandı

Belçika ve Zimbabve büyükelçiliklerine yeni atamalar yapılmasına ilişkin karar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı.

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, Belçika Krallığı nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçisi Hasan Ulusoy ve Zimbabve Cumhuriyeti nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçisi olarak görev yapan Hakan Kıvanç merkeze alındı.

Kararla, Belçika Krallığı nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiğine, Teftiş Kurulu Başkanı Bekir Uysal, Zimbabve Cumhuriyeti nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiğine, AGİT Silahların Kontrolü ve Silahsızlanma Genel Müdürü Yardımcısı Berna Kasnaklı atandı.

ATAMA KARARLARI

3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2, 3 ve 4 üncü maddeleri gereğince;

- Belçika Krallığı Nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçisi Haşan ULUSOY,

- Zimbabve Cumhuriyeti Nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçisi Hakan KIVANÇ, merkeze alınmış,

- Belçika Krallığı Nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliğine, Teftiş Kurulu Başkanı Bekir UYSAL,

- Zimbabve Cumhuriyeti Nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliğine, AGİT, Silahların Kontrolü ve Silahsızlanma Genel Müdür Yardımcısı Berna KASNAKL1 VERSTEDEN,

atanmıştır.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu Üyeliğine, 20/2/2001 tarihli ve 4628 sayılı Kanunun 5 inci maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2, 3 ve 7 nci maddeleri gereğince Erdoğan TOZAN atanmıştır.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu Üyeliğine, 20/2/2001 tarihli ve 4628 sayılı Kanunun 5 inci maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2, 3 ve 7 nci maddeleri gereğince Ahmet Çağrı ÇİÇEK atanmıştır.

27 Haziran 2022

Recep Tayyip ERDOĞAN

CUMHURBAŞKANI

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber