Çağlar Söyüncü Times'a konuştu: 5 vakit namaz kılmaya çalışıyorum

İngiltere Premier Lig'de Leicester City forması giyen milli futbolcu Çağlar Söyüncü, Times'a verdiği röportajda dikkat çeken ifadeler kullandı. Samimi açıklamalarda bulunan milli yıldız, günde 5 vakit namaz kılmaya çalıştığını aktararak Türkiye'de de çok sevildiğini belirtti

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 24 Temmuz 2022 08:52, Son Güncelleme : 24 Temmuz 2022 08:53
Çağlar Söyüncü Times'a konuştu: 5 vakit namaz kılmaya çalışıyorum

Uzun yıllardır Avrupa futbolunda Türkiye'yi temsil eden futbolcular arasında yer alan Çağlar Söyüncü, Times'a konuştu.

Transfer gündeminde de ismi sıkça Avrupa'nın önemli kulüpleriyle anılan milli futbolcu, geçtiğimiz sezon beklentilerin altında bir performans göstermişti.

Takımı Leicester City'nin de inişli çıkışlı görüntüsü nedeniyle form tutamayan Çağlar, Premier Lig'de toplamda 91 maça çıktı ve 3 gol 1 asistle oynadı.

"TÜRKİYE'DE ÇOK SEVİLİYORUM"

Times'tan Henry Winter'a konuşan milli futbolcu, "Türkiye'de çok seviliyorum. Altınordu'dan değil de Beşiktaş'ta oynayarak gelseydim, beni sadece Beşiktaş taraftarları severdi. Ama alt lig takımından geldiğim için beni herkes seviyor" dedi.

Altyapı günlerinden bahseden Söyüncü, "11 yaşında evden ayrılmak çok üzücüydü. Geceleri ağlıyordum. Bazı oyuncular antrenmanlardan sonra evlerine gidiyordu ama biz yurtta 25 kişi kalıyorduk. Tuvaletleri temizliyor, yerleri siliyorduk. Hayatı orada öğrendik" sözlerini kullandı.

"GÜNDE 5 VAKİT NAMAZ KILMAYA ÇALIŞIYORUM"

Ramazan ayında oruç tuttuğunu belirten Çağlar, "Günde 5 vakit namaz kılmaya çalışıyorum. Ramazan'da ise ilk günler zor geçiyor ancak Allah yardımcı oluyor. Çocukluğumdan beri oruç tutuyorum. Bu hayatımın bir parçası" şeklinde konuştu.

Önceliğinin her zaman Leicester City olduğunu dile getiren 26 yaşındaki Çağlar, "Leicester City'de kendimi çok geliştirdiğimi düşünüyorum. Bu formayla her zaman %100'ümü veriyorum. Leicester City benim için aileden farksız" ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber