Af bekleyen gençler isyanda

Kaynak : Akşam
Haber Giriş : 04 Mart 2008 14:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Katkı payı ödemediği için üniversiteden atılan ve İdare Mahkemesi'nde açtığı davada da haksız bulunan öğrencinin tanıdık vasıtasıyla tekrar okula döndüğü haberleri affı bekleyen birlerce genci harekete geçirdi.

Katkı payı ödemediği için üniversiteden atılan ve İdare Mahkemesi'nde açtığı davada da haksız bulunan Gözde Kenter'in, YÖK eski Başkanı Prof. Dr. Erdoğan Teziç'in emri ile okula dönebilmesi öğrenci affı bekleyen birlerce genci isyan ettirdi.

Eğitim Hakkı Portalı ?www.af2008.org? editörü Hasan Uçar, ?Eğitimimize devam etmek için de mi tanıdığa ihtiyacımız var? dedi.

Marmara İletişim Fakültesi'nden 2004 yılında mahkeme kararıyla atılan Gözde Kenter isimli bir öğrencinin dönemin YÖK Başkanı'nın yazılı emriyle yeniden üniversiteye alındığı iddiaları ile ilgili haberlerin basına yansıması, öğrenci affı bekleyen binlerce öğrenciyi adeta isyan ettirdi.

?www.af2008.org? editörü Uçar, ?Aynı şekilde aramızda kayıt parasını maddi imkânsızlıktan ödeyemediği için ayrılan binlerce arkadaşımız var? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber