İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Ali Gürses Hoca Merak Edilenleri Yanıtladı

Türkiye'de havas ilmi ve vefk çalışmaları deyince akla gelen ilk isim olan ve uzun senelerdir on binlerce insanın derdine çözüm olan Ali Gürses'e merak edilenleri sorduk, kendisi de cevapladı. Özellikle son dönemde dolandırıcın cirit attığı internette hakkındaki olumlu ve övgü dolu görüşlerle dikkat çeken Ali Gürses telefon ve e-mail aracılığıyla da hizmet veriyor. Birçok ünlünün de danışanları arasında bulunduğu Ali Hoca ile söyleşimize başlıyoruz.

Kaynak : Advertorial
Ali Gürses Hoca Merak Edilenleri Yanıtladı

Türkiye'de havas ilmi ve vefk çalışmaları deyince akla gelen ilk isim olan ve uzun senelerdir on binlerce insanın derdine çözüm olan Ali Gürses'e merak edilenleri sorduk, kendisi de cevapladı. Özellikle son dönemde dolandırıcın cirit attığı internette hakkındaki olumlu ve övgü dolu görüşlerle dikkat çeken Ali Gürses telefon ve e-mail aracılığıyla da hizmet veriyor. Birçok ünlünün de danışanları arasında bulunduğu Ali Hoca ile söyleşimize başlıyoruz.

Öncelikle insanların elini sallasa dolandırıcıya çarptığı bu sektörde adınızdan bu kadar övgüyle bahsediliyor olması saygı duyulacak bir durum. Müşterilerinizle aranızdaki bu güveni nasıl sağladınız?

İnsan işini doğru bir şekilde yaparsa Allah her zaman onun arkasında olur ve önünü açar. Benimki de o misal. Dediğiniz gibi özellikle son dönemde internette birçok dolandırıcı türemiş durumda. Bunların internette kullandığı isim farklı, gerçekteki ismi farklı, telefon numaraları, hatta isimleri bile ayda bir değişiyor. Kim olduklarını anlamak imkansız. Belki ilk aşamada benim her şeyimin kendime ait ve şeffaf olması ve en başından beri telefon numaramın kesinlikle değişmemesi insanlarımız gözünde ilk aşamada güven sağlamış olabilir. Ancak tabii ki önemli olan bu güveni hak edip devamını getirebilmek ki ben de elimden gelenin en iyisini yaparak insanlarımızın derdine çare olmaya çalışıyorum. Bugüne kadar aldığım olumlu geri dönüşler de beni ziyadesiyle memnun etmekte. Tabii çalışmalarımın bu kadar başarılı olmasında Mısır'da aldığım havas ilmi eğitimi ve bunun sonrasında gelen kuantum, parapsikoloji ve bioenerji eğitimlerinin de katkısı göz ardı edilemez.

Eskiden medyumluk mesleğini icra eden kişiler kapalı kapılar ardında, izbe yerlerde yaşar ve kendilerine ulaşmak çok zor olurdu. Siz Ali Hoca olarak bu mesleği internet üzerinden de insanların ulaşabileceği şekilde icra etmeye nasıl karar verdiniz?

Ben küçük yaşlarda el almış ve yetenekleri keşfedilmiş biri olarak zaten internet öncesinde de çevremden veya referans yoluyla sayısız kişiye destek oluyordum ancak sonrasında istekler ve bana ulaşmak isteyenler git gide çoğalınca neden kendimi saklayayım ve Allah'ın bana bahşettiği ve bu ilmi diğer insanlarla paylaşmayayım düşüncesiyle bir internet sitesi kurdurduk. Oradan e-mail yoluyla ve ayrıca telefon yoluyla insanlarımıza çare olmaktayım. Bu kadar büyük bir rağbet beklemiyordum. Günde arayan ve e-mail atan insan sayısını tahmin bile edemezsiniz ancak elimden geldiğinde ve vaktim yettiğince hepsine yetişmeye çalışıyorum. Tabii ki mevcut yaptığım işleri de etkilemeyecek ölçüde iş alabilmekteyim. Her işi kabul etmemekteyim. Bu yüzden insanlar öncelikle benimle iletişime geçip konuyu söylerse ona göre bir yol haritası çizilmekte.

En çok merak edilenlerden biri de çalışmaların başarı oranı ve süresi. Bu konuda neler söyleyeceksiniz?

Bu soruya sabit bir cevap vermek çok zor. Zira konudan konuya başarı oranları ve süreler değişmekte. Ancak ortalama olarak vefk çalışmalarında 1-40 gün arasında sonuç alınır. Bu 5. gün olabileceği gibi 25. gün de olabilir. Kişiden kişiye değişir. Medyumlar bu konuda danışanı bilgilendirir. Başarı oranı da %90 civarındadır. Ancak farklı türde çalışmalar da yer almaktadır ve daha kısa sürede veya daha yüksek başarı oranı elde edilebilir. Bunlar için insanlarımız benimle iletişime geçerek ve dertlerini, sıkıntılarını belirterek ayrıntılı bilgi alabilirler.

Bugüne kadar çalıştığınız kişiler arasında birçok siyasetçi, sanatçı ve popüler figür de olduğu yazılıp çiziliyor. Bunlardan bazılarını paylaşmak ister misiniz?

Çalıştığım sayısız ünlü isim var ancak prensip gereği bunların hiçbirinin ismini bugüne kadar açıklamadım, açıklamam da. İnsanlar bana kimliklerinin ve paylaştıkları bilgilerin aramızda kalacağını bilerek geliyor ve ben de bugüne kadar her zaman bu güvene layık olmaya çalıştım. Açıkçası ben bana ulaşanların şöhretine, popülaritesine veya kim olduğuna da bakan birisi hiç olmadım. Benim için bana ulaşan herkes elimden geldiğince yardımcı olabilmek için çabaladığım bir danışandan ötesi değildir ve kim olursa olsun herkesle aynı şevkle ilgilenmekteyim. Başta da belirttiğim gibi gizlilik benim için en önemli prensiptir ve bilgiler 3. şahıslarla asla paylaşılmaz.

İnsanlar size nasıl ulaşabilir?

Medyumali.com şeklinde bir web sayfam mevcut. Buradan çalışma alanlarım ve çalışma prensiplerim hakkında bilgi sahibi olunabilir. Zira benim çalışma yapmadığım alanlarda da bana ulaşan çok insan oluyor ve bu iki tarafın da zaman kaybına yol açıyor. Bu açıdan öncelikle çalışma alanlarımın incelenmesini öneriyorum. Genel olarak aşk, bağlama, kısmet açma, rızık açma, ikna, büyü bozma ve yıldızname bakımı alanlarında uzmanlaştığımı söyleyebilirim. 05355906275 numaralı telefondan veya [email protected] e-mail adresinden insanlarımız bana ulaşabilir. Telefondaki yoğunluktan dolayı imkanı olanların ilk aşamada e-mail üzerinden ulaşmalarını tavsiye ederim. E-mail yoluyla telefona göre daha ayrıntılı ve detaylı bilgi sunabilmekteyim. Bu imkanı olmayanların telefon yoluyla ulaşmasında ise tabii ki hiçbir sakınca yok.

İlandır

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber