İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

AK Parti'nin vizyon belgesinde sürpriz projeler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklayacağı vizyon belgesinde gençlere elektronik eşya alımında vergi avantajı gibi sürpriz projelere yer verilecek. Emekli, dar gelirli ve EYT'liler de seçim beyannamesinde yer alacak

Kaynak : Türkiye
Haber Giriş : 22 Eylül 2022 07:47, Son Güncelleme : 22 Eylül 2022 07:49
AK Parti'nin vizyon belgesinde sürpriz projeler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 28 Ekim'de açıklayacağı AK Parti'nin 2023 vizyon belgesinde, hem seçime yönelik vaatler hem de cumhuriyetin 100'üncü yılına ilişkin perspektife yer verilecek.

AK Parti, 2023 seçimlerine yönelik yeni vizyon belgesinin hazırlıklarını sürdürüyor. AK Parti'nin 2023 seçimlerine kadar olan süreç ile seçim sonrasına yapılacakları içerecek yeni vizyon belgesinin ana unsurunu ekonomi oluşturacak. Dış politika, savunma sanayi projelerine de vurgu yapılacak. Özellikle gençlere yönelik yeni sürpriz projelere yer verilecek. AK Parti kurmayları, elektronik eşyalarda gençlere vergi avantajı getirecek bir çalışmanın da bu projelerden biri olduğunu söyledi.

TALEPLERE GÖRE HAZIRLIK YAPILDI

Emekli, dar gelirli, asgari ücretliler ve EYT'liler için de vizyon belgesinde başlıklar açılacak. AK Parti kaynakları, Cumhurbaşkanı'nın açıklayacağı vizyon belgesinin cumhuriyetin 100'üncü yıl dönümü perspektifinde hazırlandığını kaydetti. AK Parti kurmayları "Bugüne kadar partinin ve Cumhurbaşkanı'nın siyaset tarzı hep toplumsal beklentilere cevap verecek nitelikte olmuştur. 2023 vizyonu da bu çerçevede hazırlandı. Vatandaşın taleplerine göre bir hazırlık yapıldı. Hedefimiz, yeni yüzyıla ilişkin kazanımlarımızla Türkiye'yi bambaşka bir lige taşımak. 28 Ekim'de bir anlamda geleceğe yönelik yol haritası açıklanacak. Nasıl bir Türkiye hayal ediyoruz, neler yapacağız, hedefler neler açıklanacak" diye konuştu.

30 BİN DAVETLİ BEKLENİYOR

Ankara Arena Spor Salonundaki programa milletvekilleri, belediye başkanları, teşkilat yöneticileri ve vatandaşlar davet edildi. Yeni vizyon belgesinin açıklanacağı programa 30 bin civarında kişinin katılması bekleniyor. Programda AK Parti'nin seçim kampanyasına yönelik de tanıtım olacağı belirtiliyor.

Yücel KAYAOĞLU

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber