Rafting yapan vali bottan düştü

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 14 Mart 2008 20:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Düzce Valisi Bülent Kılınç, Melen Çayı üzerinde rafting yaparken bottan düştü.

Düzce Valisi Bülent Kılınç, İl Emniyet Müdürü Saim İşlek, İl Jandarma Komutanı Albay Sabahattin Toprak, Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Başsavcı Ekrem Yiğit, Düzce'nin Melen çayı Dokuzdeğirmen mevkisinde 12 kilometrelik parkur üzerinde 3 botla birlikte rafting yaptı.

Raftingin 6. kilometresinde, botun kayaya çarpması sonucu Vali Kılınç, Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve İl Jandarma komutanı Albay Sabahattin Toprak bottan suya düştü. Vali Kılınç ve beraberindekiler rehberler tarafından bota çekilerek kurtarıldı.

Vali Bülent Kılınç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 12 kilometrelik parkurun 6. kilometresinde kayaya çarparak suya düştüklerini belirterek, ilk olarak Başkan Keleş düştü ardından ben ve Jandarma komutanı düştü. Rafting yapmadan önce verilen eğitimler üzerine heyecanlanmadan rehberler tarafından çekilerek kurtarıldık'' dedi.

Kılınç, Melen çayının rafting sporu için özel bir yer olduğunu ifade ederek, ''Türkiye'yi rafting sporu yapmak üzere Melen çayına davet ediyorum''diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber