İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Öztürk Yılmaz bıçaklı saldırı sonrası ilk kez konuştu

Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz ofisinde bıçaklı saldırıya uğradı. Emniyet Genel Müdürlüğü, Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz'a bıçaklı saldırıda bulunduğu değerlendirilen bir kişinin yakalandığını açıkladı. Öztürk Yılmaz, bıçaklı saldırıya uğradığı anı anlattı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Aralık 2022 21:00, Son Güncelleme : 07 Aralık 2022 22:22

Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, partisinin genel merkezinde bıçaklı saldırıya uğradı.

Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, partisinin genel merkezinde bıçaklanması sonucu yaralandı. Bacağından bıçaklanan Yılmaz'ın aşırı kan kaybettiği öğrenildi.

Yenilik Partisi Genel Başkanı Yılmaz'a saldıran zanlı yakalandı

Emniyet Genel Müdürlüğü, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz'a bıçaklı saldırıda bulunduğu değerlendirilen zanlı Serhat K., Bolu Şehirlerarası Otobüs Terminalinde ekiplerimiz tarafından yakalanmıştır" ifadelerine yer verdi.

Öztürk Yılmaz, bıçaklı saldırıya uğradığı anı anlattı

Parti genel merkezinde bıçaklı saldırıya uğrayan ve Güven Hastanesi'nde tedavi altına alınan Yılmaz, olay anını anlattığı videoda, bıçaklı saldırıda bulunan kişinin Tuzlucalı olduğunu, İstanbul Küçükçekmece'de oturduğunu söylediğini aktardı.

Kişinin kendisiyle tanışmaktan büyük onur duyduğunu söylediğini belirten Yılmaz, şunları kaydetti:

"Konuştuk beş dakika. Benim bu arada görüşmelerim var. Çok teşekkür ettim. İsterseniz size bir kahve ikram edeyim dedim. 'Olur, kahvenizi içmekten mutlu olurum.' dedi. Arkamı döndüm, bıçağı çekti, direkt boğazıma çekmeye çalıştı. O arada fark edip ani bir hareket yapınca bu defa arkadan dört defa üst üste vurdu ve kaçtı. Kaçarken peşine düştüm. Arkadaşlarımız da peşine düştü, iki bayan arkadaşımız vardı. Ondan sonra da kaçtı, gitti. Olay bu."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber