İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Bakanlıktan 'Kız öğrenci kız öğrenciyi öldüresiye dövdü' iddiasına açıklama

Erzurum'da 13-14 yaşlarındaki kız öğrenci, başka okulda okuyan bir kızı metruk binada öldüresiye dövdü. Milli Eğitim Bakanlığı, sosyal medyada yer alan görüntüler hakkında inceleme ve soruşturma başlatıldığını bildirdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Aralık 2022 19:36, Son Güncelleme : 07 Aralık 2022 20:32

Olay, Yakutiye ilçesi Ömer Nasuhi Bilmen Mahallesi'nde meydana geldi. 7. sınıf öğrencisi Ç.D. (13) adlı kız ve arkadaşları, başka okulda okuyan İ.D.'yi (14) konuşmak için metruk bir binaya götürdü. Metruk binada Ç.D., iddiaya göre erkek arkadaş meselesi nedeniyle İ.D.'ye hakaretlerde bulunarak tokat atıp, "Burada dayağı yiyip öyle eve gideceksin. Bunu biliyor musun?" dedi. Yanındaki arkadaşları engel olmak istese de Ç.D. üzerindeki hırkayı çıkartarak İ.D.'ye vurmaya başladı. Ç.D., yere düşürdüğü kızın üzerine çıkarak defalarca yumrukladı. O anlar yanlarındaki bir erkek öğrenci tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler pes dedirtti.

Milli Eğitim Bakanlığı, Erzurum'daki şiddet olayına ilişkin soruşturma başlattı

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, "Bugün Erzurum'da iki öğrencinin şiddet olayına karıştığı iddiasıyla sosyal medyaya yansıyan görüntüler hakkında Bakanlığımızca müfettiş görevlendirilerek inceleme ve soruşturma başlatılmıştır." ifadelerine yer verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber