İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Balıklar sahiplerinin kredi kartıyla alışveriş yaptı

Kurduğu sistemle balıklarına video oyunu oynatan Japon YouTuber'ın başı belaya girdi. Balıkları oyun çökünce yanlış yerlere tıklayıp kredi kartıyla harcama yaptı.

Kaynak : TRT
Haber Giriş : 21 Ocak 2023 16:37, Son Güncelleme : 21 Ocak 2023 16:41
Balıklar sahiplerinin kredi kartıyla alışveriş yaptı

Mutekimaru Channel, hareket yakalama özelliğini kullanarak geliştirdiği bir programla, balıkların yüzerken oyunlara komut verebildiği basabildiği bir sistem geliştirdi.

Balıklar bu sistemle Crystal, LeafGreen ve Sapphire gibi Nintendo platformlarında oynanabilen Pokemon oyunlarında 20 bin saat harcarken bu anlar yayımlandı.

Balık sürüsü 15 Ocak'ta Pokemon Violet adlı oyunu oynarkense bir arıza meydana geldi. Oyun hata sebebiyle kapansa da hayvanlar hareket edip tuşlara basmaya devam etti.

Balıklar böylece kullanıcı adını değiştirdi, Nintendo'nun dükkanına girdi, Mutekimaru'nun kredi kartı bilgilerini ekrana yansıttı.

Bu esnada Mutekimaru'nun kredi kartından Nintendo cüzdanına 500 yen (yaklaşık 75 TL) eklendi. Balıklar parayla satılan profil ikonlarına da ödeme yaptıktan sonra konsolu kapattı.

Mutekimaru, Nintendo'yla temasa geçtiğini ve "balıkların hatası sonucuna satın alınan ürünlerin" iadesini istediğini söyledi.

Kaynak: Independent

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber