İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

3 gün 3 gece uyuyan kadının evine polis, çilingirle girdi

Erzurum'da kendisinden haber alınamayan Sevim K.'nin (49) yalnız yaşadığı daireye, polis kapıyı çilingire açtırarak girdi. Koltukta uyurken bulunup, polisler tarafından uyandırılan, aldığı ilaçlar nedeniyle 3 gündür uyuduğu anlaşılan 'Bipolar' hastası Sevim K., şaşkınlık yaşadı

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 27 Ocak 2023 10:59, Son Güncelleme : 27 Ocak 2023 11:21


Palandöken ilçesi Müftü Solakzade Mahallesi'ndeki bir sitenin 9'uncu katındaki dairede yalnız yaşayan 2 çocuk annesi Sevim K.'yi telefonla arayan yakınları kendisine ulaşamadı.

Yakınlarının ricasıyla Sevim K.'nin evine giden komşuları da kapıyı defalarca vurup zili çaldı ama açan olmadı. Sevim K.'den 3 gündür haber alamayan yakınları, 25 Ocak günü polisi arayıp, hayatından endişe ettiklerini söyledi. İhbar üzerine saat 23.00 sıralarında adrese giden polis ekipleri, savcılıktan alınan izinle kapıyı açması için çilingir çağırdı. Çilingir, içeriden de kilitli olan ve anahtarı üzerinde bulunan kapıyı uzun uğraşlar sonucu açtı.

Eve giren polisler Sevim K.'yi koltukta uzanmış halde buldu. Uyuduğu anlaşılan kadını, polisler seslenerek güçlükle uyandırdı. Bir anda karşısında polisleri görünce şaşkınlık yaşayan Sevim K., neler olduğunu sordu. Bunun üzerine polisler, kendisine yaşananları anlattı.

Sevim K.'nin günlük aktivitelerini yerine getirme becerisini etkileyen 'Bipolar' hastası olduğu öğrenildi ve aldığı ilaçlar nedeniyle 3 gündür uyuduğu anlaşıldı.

Gelen sağlık ekiplerinin yaptığı muayenede Sevim K.'nın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber