İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

86 yaşındaki babanın yaraladığı oğlu da öldü

Eskişehir'in İnönü ilçesinde eşini öldürdükten sonra Bilecik'in Bozüyük ilçesine giderek oğullarından birini öldüren diğerini yaralayan 86 yaşındaki Mehmet A'nın, tedavi gören oğlu da yaşamını yitirdi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 30 Ocak 2023 18:53, Son Güncelleme : 30 Ocak 2023 19:00

Ağır yaralanan kardeşlerden Osman A. (63), Bozüyük Devlet Hastanesindeki ilk müdahalenin ardından İnegöl Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştı. 3 gündür yaşam mücadelesi veren Osman A, burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

- 86 yaşındaki Mehmet A. tutuklanmıştı

Eskişehir'in İnönü ilçesine bağlı Erenköy Mahallesi'nde yaşayan Mehmet A. (86), dün evde tartıştığı eşi Fatma A'yı (84) tabancayla öldürmüş, daha sonra Bilecik'in Bozüyük ilçesine giderek oğulları Erol A. ile Osman A'ya silahla ateş etmişti.

Ağır yaralanan kardeşlerden Erol A, olay yerinde hayatını kaybetmiş, Osman A. ise Bozüyük Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştı. Emekli Uzman Jandarma Mehmet A, Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne teslim olmuştu.

Mehmet A, çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe "kasten öldürme" suçundan tutuklanmıştı.

Şüpheli Mehmet A. tarafından silahla öldürülen Fatma A. ile oğlu Erol A, İnönü ilçesine bağlı Erenköy Mahallesi'ndeki mahalle mezarlığında defnedilmişti.

Karısını ve oğlunu öldüren 87 yaşındaki adam adliyede

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber