İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Alacak verecek tartışmasında kan aktı: 3 ölü, 1 ağır yaralı

Antalya'nın Aksu ilçesinde, alacak verecek meselesinden çıktığı iddia edilen tartışmada bir kişi, baba oğul ve arasında mahalle muhtarının da bulunduğu 3 kişiyi tabanca öldürdü, 1 kişiyi yaraladı. Ailelerin olay yerindeki feryatları yürekleri dağladı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 02 Şubat 2023 17:41, Son Güncelleme : 02 Şubat 2023 17:41

Olay, saat saat 13.50 sıralarında Aksu ilçesi Karaöz Mahallesi 15001 Sokak kanal boyunda meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Ahmet K., Alaylı Mahallesi pazar yerinde 50 yaşındaki Halil Ülkü'yü otomobilinin içinde tabanca ile ateş ederek yaraladı. Saldırgan daha sonra Karaöz Mahallesi'ne giderek burada aralarında Güloluk Mahalle Muhtarı Mahmut Şimşek(52), İbrahim Topdemir(55) ve oğlu Galip Topdemir'i(33) kanal boyuna çağırdı. Galip Topdemir, babası ve muhtar Şimşek, 06 BCT 520 plakalı hafif ticari araçla adrese geldi. Burada bekleyen Ahmet K., araca tabanca ile kurşun yağdırdıktan sonra, otomobiliyle bölgeden kaçtı. Silah sesini duyanlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbarla adrese çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Halil Ülkü, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hafif ticari araçtaki İbrahim Topdemir, Galip Topdemir ve Halil Şimşek'in yapılan kontrollerde hayatını kaybettiği belirlendi. Acı haberi alan 3 kişinin yakınları ise olay yerine geldi. Ailelerin feryatları yürekleri dağladı. Aileler, "Yanımdan şimdi gittin Mahmut, yavrularımı koydun gittin ya Mahmut. Yavrum beni niye aramadın ak çocuğum diye" diye gözyaşları döktü. Çok sayıda kişinin olay yerine gelmesi nedeniyle jandarma ekipleri geniş güvenlik önlemi aldı.

Savcılık ve jandarma olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından 3 kişinin cenazesi otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Jandarma olay yerinden kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Öte yandan, zanlı Ahmet K, ile hayatlarını kaybeden Ahmet Topdemir ve İbrahim Topdemir arasında alacak verecek meselesinin olduğu öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber