Sanatçı Karsu, deprem bölgesindeki babaannesi ile amcasının bulunduğunu paylaştı

Yaşamını ailesiyle Amsterdam'da sürdüren Türk asıllı Hollandalı piyanist ve besteci Karsu, deprem sonrası ulaşamadığı aile üyelerinden, babaannesi ile amcasının bulunduğu bilgisini paylaştı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 08 Şubat 2023 13:03, Son Güncelleme : 08 Şubat 2023 14:27
Sanatçı Karsu, deprem bölgesindeki babaannesi ile amcasının bulunduğunu paylaştı

Adını memleketi Hatay'ın Karsu köyünden alan sanatçı Karsu Dönmez, Kahramanmaraş merkezli depremin ardından sosyal medya hesapları üzerinden yardım çağrısında bulundu.

Genç sanatçı bir gün önceki Instagram paylaşımlarında, Hatay'daki akrabalarından haber alamadığını, göz yaşları içerisinde aktardı.

Aile üyelerinin fotoğrafları eşliğindeki paylaşımında "Türkiye ve Suriye'deki tüm insanlara yardım edin." diyen Karsu, "Burada elimizden ne gelirse yapıyoruz. Hollanda hükümetine yalvarıyoruz yardım yollayın diye. Allah herkesin yardımcısı olsun. Dua edin." dedi.

- Karsu'nun babaannesi ile amcasına ulaşıldı

Sanatçı, kaleme aldığı "Karsu'nun Mutfağı" isimli kitabının 7 Mart'a kadar yapılacak tüm ön siparişlerinin gelirini de Türkiye'deki deprem mağdurlarına bağışlayacağını vurguladı.

Hollanda Dışişleri Bakanı Wopke Hoekstra ile katıldığı televizyon programından bir bölüm paylaşan Karsu, programda "Bütün ailem adına hepinize çok teşekkür ederim. Bölgedekilerin çok daha fazla yardıma ihtiyacı var. Sürekli mesajlar geliyor." ifadelerini kullandı.

Sosyal medya hesabındaki yardım çağrılarını sık sık güncelleyen sanatçı, dün akşam saatlerindeki paylaşımında babaannesi ile Fehmi amcasının bulunduğunu takipçileriyle paylaştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber