Bafra Belediyespor kulübüne silahlı baskın: 2 ölü

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 25 Mart 2008 12:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Samsun'un Bafra ilçesinde kurulu ve TFF 3. Lig'de mücadele eden Bafra Belediyespor Kulübü'ne düzenlenen silahlı saldırıda kaleci antrenörü öldü, teknik direktör ile kulüp müdürü yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, İshaklı Mahallesi'nde bulunan Bafra Belediyespor kulübüne gelen ve kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi, içinde bulunanlara tabanca ile ateş açtı.

Açılan ateş sonucu kaleci antrenörü İsmail Kurt (42) olay yerinde öldü. Yaralanan teknik direktör Sedat Gezer ile kulüp müdürü Ergin Özaslan hastaneye kaldırıldı.


- Samsun'un Bafra ilçesinde kurulu, TFF 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Bafra Belediyespor Kulübüne düzenlenen silahlı saldırıda yaralan teknik direktör Sedat Gezer de kaldırıldığı hastanede öldü.

Edinilen bilgiye göre, TFF. 3. Lig'de mücadele eden Bafra Belediyespor Kulübüne kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi tarafından gerçekleştirilen silahlı saldırıda yaralanan teknik direktör Sedat Gezer, kaldırıldığı Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi'ndeki müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Olayda yaralanan kulüp müdürü Ergin Özaslan'ın ise Bafra Devlet Hastanesi'ndeki tedavisi sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber