Üniversitelilere yeteneklerini gösterme fırsatı

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 25 Mart 2008 15:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Garanti Bankası'nın, 3. ve 4. sınıfta okuyan üniversite öğrencileri için düzenlediği Talent Camp bu yıl 4?7 Nisan tarihleri arasında yapılacak.

Garanti Bankası'nın, 3. ve 4. sınıfta okuyan üniversite öğrencileri için düzenlediği Talent Camp bu yıl 4?7 Nisan tarihleri arasında Polonezköy'de gerçekleştirilecek.

Bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilecek olan Talent Camp 4 gün süresince, öğrencilerin kariyer kararı verirken yetkinliklerinin ve kişisel potansiyellerinin farkına varmalarına, sektör ayrımı olmadan yaratıcılıklarını keşfetmelerine fırsat sağlamak amacıyla tasarlandı.

Türkiye çapında farklı üniversitelerden, idari bilimler ve mühendislik bölümlerinde okuyan 3. ve 4. sınıf öğrencileri ile idari bilimler dalında yüksek lisans yapan öğrenciler, kamp süresince birbirinden farklı etkinlik ve eğitimlere katılacak.

Katılan öğrenciler, müşteri ilişkileri yönetimi ve pazarlama biriminin hazırladığı ""Müşteri Deneyimi"" konulu proje üzerinde takımlar halinde çalışacak ve hazırladıkları projeleri Talent Camp'in son günü Garanti Bankası yöneticilerine sunacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber